Mini A Ture meidän minin päällä

Sain valita MiniMintille juuri saapuneesta Mini A Turen valikoimasta meille talviulkoiluvaatteen testiin, ja valinta oli kyllä helppo, sillä ihastuin oitis tähän army vihreään toppatakkiin! :)

Sovituskuvia piti tietenkin päästä ottamaan heti, joten tässäpä näitä, olkaapas hyvät :D

Mini A Turea ei meillä ole aikaisemmin ollut, joten pähkäilin hieman koon kanssa, valitakko tällä hetkellä käytössä olevan koon 92cm, vai reilummalla kasvunvaralla seuraavan koon 98cm.

Lopulta päädyin kuitenkin kokoon 92cm, sillä pikaisella kotimittauksella Veikko huitelee tällä hetkellä 87cm hujakoilla. Kasvunvaraa kun on syytä näillä nopeasti kavavilla pikkuisilla olla, mutta tykkään kuitenkin että vaate näyttää ja tuntuu sopivalta, eikä ole liian iso.

Koko osoittautui nappivalinnaksi! Kasvunvaraa löytyy, mutta takki ei kuitenkaan ole liian iso. Hihoissakin on sopivasti mittaa, ja hihansuissa olevien resorien ansiosta hihat saa kiskaistua sopivan mittaisiksi, vaikka aluksi olisivatkin vielä reilun pituiset.

Malliltaan takki ei ole mitään kapoista, vaan normaali tai väljähkö, mutta vyötäröllä olevan kiristysmahdollisuuden vuoksi menee kyllä hyvin hoikemmallekin lapselle. Muuten mitoiltaan (esim. hihan pituus) vastaa hyvin kokoaan, ei ainakaan mitenkään reilu mitoitus ole. 

Takki on veden- (8000mmAg) ja tuulenpitävä, joten ominaisuuksiltaan Mini A Ture sopii mainiosti ulkoiluun, mutta ulkonäkönsä puolesta käy myös siistimpään menoon. Vai mitä sanotte, kelpaako tämä takki päällä lähteä pulkkamäen lisäksi myös shoppailureissulle? ;)

Kiva yksityiskohta on muuten tuo tähtiheijastin taskussa!

Mini A Turen valikoimasta löytyy takkiin mätsäävät toppahousutkin!

Tässä takissa on ruskeat resorit ja vuori, joten ruskeat toppahousut yhdistämällä tästä saa upean talviulkoiluasun. Ja toki myös kintaita löytyy samaa sävyä!

Mustat housut ja kintaat valitsemalla saa taas aivan erinäköisen asun.

Tätä samaista ihanaa army vihreää löytyy myös haalarina, tytöille löytyvät omat ihanuutensa somissa tyttöväreissä, babymallistosta puhumattakaan! Kantsii kurkata koko valikoima MiniMintin sivuilta :)

MiniMintillä on yli 70 euron tilauksille ilmaiset postarit, mikä on kiva etu toppavaatteita tilatessa!

Onko Mini A Ture teille jo tuttu merkki aikaisemmilta vuosilta, tai oletteko jo ehtineet ostaa tämän talven uutuuksia?

Takki: Mini A Ture

Housut: Zara

Kengät: Bisgaard

Aurinkoista maanantaita!