Sänky taaperolle?

Me ajateltiin muuton yhteydessä ostaa Veikolle lastensänky, nykyisen pinniksen tilalle.

Mutta minkälainen??

Nyt huoneessa on ollut reunaton pinnis, sekä vuodesohva. Joskus lapsi herää yöllä, eikä saa unta enää itsekseen, ja silloin me ollaan nukuttu loppuyö vierekkäin siinä vuodesohvalla. 

Ja joo, ollaan me iltaisin joskus pötkötelty vierekkäin siinä pinnasängyssäkin (!!) vaikka aikas ahdas se meille kahdelle onkin! :D

Uuteen huoneeseen ei vuodesohva mahdu, joten siinä mielessä sänky saisi olla täyspitkä, että tarvittaessa voitaisiin makoilla siinä molemmat. Toisaalta taas, tuntuu aikas hassulta ostaa iso sänky pian parivuotiaalle pojalle, jolla mittaa taitaa tällä hetkellä olla jotain alta 90cm hujakoilla… ;)

Oikeastaan me jo tehtiin päätös sängyn suhteen, mutta peruttiinkin se ja ollaan taas lähtökuopissa ;)

Toistaiseksi siis mennään sillä pinniksellä, ja sängyn etsintä jatkuu.

Alla muutamia lastensänkyjä pikaisen googlettelun tuloksena:

1. Tässä Askon lastensängyssä miellyttäisi koivu materiaalina ja valkoinen väri, mutta ehkä kuitenkin vähän liian perus… Kuva täältä.

2. Tässäkin aika perusvaihtoehto, kuultovalkoinen mäntyinen lastensänky. Ehkä nuo päädyt on liian korkeat omaan makuuni. Kuva täältä.

3. Tää on kyllä aikas ihana… Ja mahdollisuuksia räätäöidä oman näköiseksi, useilla eri värivaihtoehdoilla sekä erinäköisillä vetimillä. Ihan täydellinen jos tässä olisi laita, ja ihan eri hinnalla… ;) Nyt hinta menee meidän budjettiin vähän yläkanttiin… Kuva täältä.

4. Tämä Askon mäntyinen lastensänky voisi olla ihan varteenotettava vaihtoehto, vaikka melko tavallinen onkin. Tarjouksessakin näyttäisi olevan tällä hetkellä! Kuva täältä.

5. Tätä Ikean sänkyä me lähdettiin eilen ostamaan! (Ja toki myös lihapullia syömään :D ) Mutta livenä se oli kuitenkin vähän liian, no ihan jees… Ei siis tarpeeksi ihana, vaikka hinta tässä kyllä olisi ollut erittäinkin ihana ;) Tuommoinen metallisänky olisi kyllä kiva, mutta saisi olla mieluummin vähän ”romumainen”, oikeasti vanha, eikä niin kiiltävä ja ”muovinen” kuin tuo Ikean versio. Kuva täältä.

Minkälaisissa sängyissä teidän taaperot nukkuvat? 

Ja onko teillä vinkkejä mistä kivoja sänkyjä voisi löytää? :D