Minun Reima -blogihaaste

Vielä viime metreillä ehdin minäkin mukaan!

Tässä siis omat kollaasini Minun Reima -blogihaasteeseen.

 Haasteessa on kolme teemaa, Raikas talviseikkailu, Arjen pienet ilot ja Urbaani kaupunkiseikkailu. 

Ensin ajattelin valita vain yhden teeman, mutta niin paljon ihanuuksia Reiman kuvapankista löytyi, että lopulta kasasin kollaasit jokaiseen teemaan! :D

Täytyy kyllä sanoa, että Reiman uudistus on ainakin meidän mieleen kovasti!

Jos aikaisemmin en ole löytänyt Reiman valikoimasta meidän makuun sopivia ulkoiluvaatteita, oli valikoimassa tällä kertaa enemmänkin runsaudenpulaa! Varsinkin nuo karvakauluksiset takit ja ihanat tähtiyksityiskohdat kolahtivat täälä… :)

Raikas talviseikkailu


Tänään mätsätään! Isille punaista, vauvalle mustaa. Isoveli saa ylleen punaisen muhkean talvitakin, harmaan nallenkorvapipon ja harmaat talvisaappaat. Mustien housujen korkea vyötärö suojaa pientä selkää pulkkamäessä. Mitähän äiti on pukenut…?

Arjen pienet ilot


Matkalla muskariin kimmeltävä yön aikana satanut uusi lumi houkuttelee lumienkeleiden tekoon.

Fleecetakki toisen takin alla varmistaa pienen lumessä pyörijän lämpimänä pysymisen.

Sitten vielä oma suosikkini!

Vaikka edellisistäkin kollaaseista kotiuttaisin mielelläni jokaisen vaatekappaleen, on tämä seuraava kollaasi silti eniten meidän näköinen. Niin ihania kaikki!

Urbaani kaupunkiseikkailu


Tänään lähdetään markkinoille! Ylle lämmin ja muhkea takki, jalkoihin tukevat ja lämpimät kengät. Päätä suojaa hauska lipallinen pipo ja pikkuisia sormia lämmittää raidalliset lapaset.

Kun on välipalan aika, pysähdytään syömään makkaraa ja juomaan kuumaa kaakaota!

Kaikki kollaasit vaatteineen ja tarinoineen voisivat olla meidänkin elämästä, mitä nyt ekaan tuli vauva extrana ;D Mutta kun se oli niin kiva kuva, niin en voinut olla sitä käyttämättä! :D

Jos sinulla on blogi ja haluat osallistua haasteeseen, niin hihkaise kommenttiboxissa tai lähetä sähköpostia niin saat minulta ohjeet. Vielä huomiseen asti on aikaa osallistua! :)

Löytyikös kollaaseista suosikkeja? Tai niitä must have juttuja? :)