Lintsillä

Jotain kivaa piti eiliselle keksiä, kun sinne Muumimaailmaan nyt ei enää päässytkään.

Koska myös Särkänniemi oli kiinni, suunnattiin me sitten Lintsille hurvittelemaan! ;D

Linnanmäki aukesi vasta alkuillasta, mutta se ei meitä haitannut, sillä arvelinkin että meille riittä pari tuntia huvipuistoilua.

Ajeltiin jo päivällä Hesaan, ja käytiin taas Laura Ashleylla, tällä kertaa haettiin eteiseen ihana olkkarin tapetteihin mätsäävä maali! Parissa vaatekaupassa poikettiin pikaisesti, ja syömisten kautta sitten huvipuistoon.

Linnanmäellä on kyllä kätsä systeemi, sillä sinne ei maksa mitään sisälle, ja ilmaisia lapsille suunnattuja laitteita löytyy parivuotiaan tarpeisiin ihan riittävästi. Huvipuistoreissu pelkällä parkkimaksulla ja pehmisostoksilla on kyllä aikas uskomatonta, niin paljon kun nykyisin maksaa joka paikkaan!

Arkipäivänä, näin sesongin loppupuolella, oli väkeä huvipuistossa juuri sopivasti. Mihinkään laitteeseen ei tarvinnut jonottaa pitkään, mikä on suuri etu kun on liikkeellä olemattomin hermoin varustetun taaperon kanssa… ;)

Meillä oli ekaa kertaa käytössä Ikast Etiketistä saatu Infoband ranneke. Tästä ja muista jutuista mitä meille tuli, vielä tällä viikolla lisää!

Ennen kotiin lähtöä herkuteltiin elämän ensimmäisellä pehmiksellä, joka maistuikin niin hyvältä, että se piti välillä laskea penkille ja antaa pienet väliaplodit! :D

Kotona meitä muuten odotti ruokapöydälle (!!) jumiin jäänyt mummelikoira… Kaikkea hassua meidän terrierilauma välillä keksii, mutta ei kyllä kukaan ole ennen ruokapöydälle hyppinyt. Tällä kertaa sielä kyllä oli tainnut mummelin lisäksi muutama muukin käydä, sen verran oli ikkuna nenänjälkiä täynnä… ;)

Kivaa viikon jatkoa!