Nimikointitarrat testissä

Sain viime kuussa yhteydenoton, jossa kyseltiin haluaisinko testata Ikast Etiketin nimikointituotteita.

Vaikka meillä kotihoidossa jatketaan edelleen, niin pari kertaa viikossa käydään kerhossa, ja sinne oli hoitajien toiveena, että kerhoreput ja eväsrasiat nimikoitaisiin.

Niinpä ilomielin tartuin tilaisuuteen, ja sain valita meille tietyllä summalla Ikast Etiketin tuotteita.

Päädyin tilaamaan Sitkins-tarroja, joihin painettiin lapsen nimi sekä puhelinnumero. Sitkins-tarroja voi liimata myös vaatteisiin ja retkiastioihin, sillä ne kestävät niin pyykin- kuin astiapesukoneessa pesunkin!

Tarrat kuitenkin lähtevät myös halutessa irti, mikä on vaatteita eteenpäin kierrättäessä tietenkin kiva :)

Tilausprosessi oli varsin helppo, tuotteiden kohdalla oli selkeät kentät mihin haluamat tiedot täytettiin, ja samalla näytöllä näkyi miltä valmis tarra näyttäisi.

Varsin vilkkaan pojan kanssa eläin- ja huvipuistoissa liikkuessa on ollut mielessä, että jokin palautustarra itse poikaankin olisi varmasti tarpeen! ;D

Ikast Etiketillä olikin sopivasti Infoband rannekkeita, joka on muovinen uudelleenkäytettävä ranneke, johon itse voi kirjoittaa halumat tiedot, meillä lapsen nimi sekä puhelinnumero, mutta samassa rannekkeessahan voi tiedottaa tarvittaessa vaikka lapsen mahdollisen sairauden.

Näitä rannekkeita tilasin kolme erilaista, niin saa sitten mätsäillä asujen kanssa sopivaksi ;)

Hyvin mallikkaasti muuten antoi poika Linnanmäki-reissulla rannekkeen olla kädessä, kun kerrottiin, että vain se kädessä pääsee Lintsillä laitteisiin… ;)

Näiden lisäksi tilasin myös jokaiselle koiralle oman silitettävän nimilapun puhelinnumeroineen, jotka on tarkoitus silittää koirien valjaisiin kiinni.

Koiria metsässä irti pidettäessä on käynyt mielessä, että valjaissa olisi hyvä olla puhelinnumero, ihan vaan siltä varalta, että otetaan spurtti peuran perään ja unohdutaankin sille tielle…

Toki Sitkins-tarrat olisivat käyneet siihenkin tarkoitukseen, mutta niitä tulee kerralla aina arkillinen, kun taas silitettäviä nimilappuja voi tilata vaan vaikka yhden!

Toimitusaika taisi olla parin viikon paikkeilla, satuttiin muuttamaan juuri samaan aikaan joten lähetys kiersi vanhan kodin kautta. 

Onkos teillä nimikoitu lastenvaatteita tai tarvikkeita, tai itse lasta? ;) 

Tarroilla, vai ihan vaan perinteisesti tussilla?


Postauksessa mainitut tuotteet on saatu ilmaiseksi