2-v synttärit

Meillä vietettiin 2-v synttäreitä jo kaksi viikkoa sitten, vaikka oikeasti syntymäpäivä oli tällä viikolla.

Tuo juhlapäivä päätettiin jo kesällä, kun samaan aikaan olisi sopivasti Veikon kaukana asuvat N & P kummit meillä. Jos olisi ollut myös tiedossa, että me muutetaan samaan aikaan, niin juhlapäivää olisi voinut kenties miettiä uusiksi… :D

Nyt me sitten muutettiin viikko ennen juhlia. Se viikko tehtiin muuttoa aamusta iltaan, ja päälle yöt töitä. Optimistina kuvittelen aina kaikki asiat etukäteen paljon helpommiksi mitä ne todellisuudessa ovatkaan, niin myös tämän muuton ;)

Onneksi jo pari päivää ennen juhlia saapuneista kummeista oli iso apu, niin muuttohommissa kuin tarjoiluissakin!

Tykkään tosi paljon järkätä ja suunnitella tämmöisiä pieniä juhlia, ja normaalisti mulla olisi ollut jo kuukautta aikaisemmin tarjoilut suunniteltuina, ostoslistat tehtynä ja astiatkin mietittynä.

Tällä kertaa havahduin kolme päivää ennen juhlia ajatukseen, että mitään ei ole vielä mietittynä!

Aikas karussa ympäristössä meillä synttärit vietettiin. Sohvat saatiin verhoilijalta puolituntia ennen juhlien alkua, vain rungot verhoiltuina ;) Onneksi kaapista löytyi pino peitteitä istuintyynyjen peitoksi :D

Yhteenkään ikkunaan ei oltu saatu vielä verhoja (ei muuten olla vieläkään…), ei lainkaan tauluja seinille, vain olkkarin lattialla oli työhuoneeseen ostettu pikkuinen matto ja osasta seiniä puuttui listoja keskeneräisten maalaus- ja tapentointihommien takia…

Mutta ei kait se nyt niin justiinsa ole, kivat juhlat me saatiin kuitenkin aikaiseksi, ja tärkeintä että saatiin ihanat sukulaiset meille vierailulle! :)

Tarjoilupuolella meillä oli sitruunamuffinseita, porkkanakakku sekä ihan hyvänmakuinen, mutta niin ruma synttärikakku, ja se on tietty nyt ainoa mistä on kuva :D Suolaisista tarjolla oli ihania pororieskarullia, coctailpiirakoita munavoilla, sekä leipomosta tilattu lohivoileipäkakku.

Synttärisankari puhalsi hienosti ihan itse molemmat kynttilät! :)

Synttärijuhlista ei ole enempää kuin nuo kaksi ylintä kuvaa, sillä kaikissa muissa on mukana myös synttärivieraita, joista en ole ihan varma haluavatko esiintyä täälä blogissa… ;)

Lahjatoiveena oli Brion junarataa, jota meillä ei vielä ollut entuudesta ollenkaan, ja sitä Veikko saikin tosi paljon :) Lisäksi paketeista paljastui mm. Black & Deckerin työkalupöytä työkaluineen, jättiläispehmokoira, muumitaulua, kirjaa jne…

Kaikki lahjat oli kyllä tosi mieluisia, mutta varsinkin työkalupöytä ja junahommelit on olleet niin ahkerassa käytössä päivittäin, että jopa kokkausleikit on nyt jääneet vähemmälle :D

Huomenna meillä on tiedossa vielä pienimuotoiset 2-v juhlat vol 2, joten juhlatunnelmissa jatketaan!

Ihanaa lauantai-iltaa!