Keltaista asua

Mitä ihmettä! Syyskuun eka! Joo, oon mä kyllä periaatteessa tiennyt mitä vuodenaikaa nyt eletään, ja ihan innoissani syksyä odotellutkin, mutta silti tää nyt tuli vähän yllärinä :D

Ja viikonloppukin meni yhdessä hujauksessa. Tänään juotiin vielä synttärikahvit toiseenkin otteeseen, ja vieraiden tehdessä lähtöään alkoi synttärisankarin silmät lurppaamaan. Vähän kuumaltakin se tuntui… Ja kuumettahan pienellä reppanalla sitten olikin.

Höh. Ensi viikolla piti aloittaa kerhossa, mutta se saa nyt odottaa että pikkuinen on parantunut kunnolla.

Tämmöisellä asulla juhlittiin tämän päivän synttärikemut, ja sitä ennen piipahdettiin kauppa-asioilla. Mini Rodinia (saatu MiniMintistä), Lindexin Littlephantia, ja Bisgaardia (saatu MiniMintistä).

Nuo Bisgaardin nilkkurit on niin ihanat! Ryhdittää hauskasti tämmöistä rentoa collegeasua, ja sopii tietty hyvin myös siistimpään asuun.

MiniMintin Facebook-sivuilta bongasin, että vielä tämän päivän ajan kaikki Bisgaardin syksyn kengät ja saappaat on tarjouksessa -25%! Että kantsii kurkata jos on kengille tarvetta ;)

Näiden lisäksi meiltä löytyy toisetkin Bisgaardit, aivan unelmapehmeät tähtitennarit.

Aamulla meillä opittiin soittamaan huuliharppua! On sillä ennenkin joitain pihahduksia päästetty ilmoille, mutta tänään sillä opittiin soittamaan oikein pitkiä pätkiä ja eri säveliä. 

Ja arvatkaas onko meillä sitten vähän soiteltukin… :D

Onhan teilläkin ollut kiva viikonloppu?