Ajelulla automuseolla

Taas kiva viikonloppu takana, ja uusi viikko edessä!

Sunnuntairetkeiltiin eilen Marjamäen pajutilalle, joka on täynnä ihanaa sisustustavaraa. Mitään niin ihanaa ei kuitenkaan tällä kertaa osunut vastaan, että olisi pitänyt kotiin asti ostaa ;) Ehkä valikoima on muutenkin vähän pienentynyt, ja vaatteitakin oli tullut tilalle.

Sen lisäksi että ruokittiin itsemme herkuilla, piti pihalla olevia pajueläimiä ruokkia maahan pudonneilla lehdillä ;) Söihän ne alpakatkin Metsänkylän navetalla lehtiä, niin miksi pajueläimet sitten eivät söisi… 

Samalla reissulla poikettiin Vehoniemen automuseoon, josta on muuten ihan mahtavat järvinäköalat jyrkkää rinnettä alas. Pihassa on näkötornikin, jos haluaa katsella maisemia enemmän.

Museoautot ei Veikkoa juurikaan kiinnostaneet, mutta leikkiauto jonka kyytiin sai istua ja rattia käännellä oli kyllä päivän hitti ;)

Tää on niin parasta syksyä, kun on lämmintä, kuivaa ja aurinkoista, ja puut loistavat syksyn väreissä!

Tätä kun kestäisi niin pitkään, että jonain aamuna vaan syksy olisi vaihtunut lumiseen talveen, ja sen märän ja sateisen ajan voisi skipata kokonaan ohi :D

Pipo Mini Rodini // Paita & Housut Mini Rodini (saatu MiniMintiltä) // Toppaliivi Lindex // Kengät Bisgaard (saatu MiniMintiltä)

Aurinkoista maanantaita!