Meidän talviasu x 2

Olipas kirpakka sää aamulenkillä! Me ei olla vielä muistettu käydä ostamassa ulkolämpömittaria tänne uuteen kotiin, mutta rapiseva ja valkoinen nurmikko kyllä kieli pikkupakkasesta.

Ei sentään toppa-asuille ole tarvetta ihan vielä (onneksi!), mutta käytiin silti kuvaamassa pikaisesti Veikon talviasut, sillä eilen haettiin postista MiniMintiltä tilatut Mini a Turen toppahousut ja kintaat.

Sisävaatteissa meillä käytetään edelleen kokoa 92cm tai 92/98, ja talvivaatteetkin otin samaa kokoa. Nää on oikeastaan aika sopivan kokoiset nyt, mutta sen näkee sitten meneekö koko talven, vai katellaanko talvialeista sitten uutta vaatetta kevättalvelle. 

Tosin viime syksynä pähkäiltiin Molon 80 ja 86cm haalarin välillä samoilla ajatuksilla, ja 80 senttinen meni hienosti koko talven!

Veikolla on nyt talveksi näiden uusien pöksyjen kaveriksi tuo Mini Rodin iiihana pandaparka, sekä vihreä Mini a Turen takki (saatu aikaisemmin blogin kautta). Kuvissa on vanha Villervallan pipo, mutta uutta hattua vielä etsitään näihin setteihin. Ehkä oranssi voisi olla hauskan pirteä, ja mätsäisi kivasti noihin Crocsin (saatu blogin kautta, näistä lisää ensi viikolla!) tehosteraitoihin!

Viime vuonna meillä oli Molon haalarin lisäksi ”kaupunkitoppatakki”, jollaista ei tänä vuonna erikseen hankita, sillä molemmat takit on mielestäni niin nättejä, että menevät mainiosti parempinakin takkeina.

Haalaria sen sijaan vielä pähkäilen, että ostaakko vaiko eikö…

Mites teillä, onko talvelle varattu yksi vai useampi setti?

Haalaria vai kaksi osaista asua, vai molempia?


MiniMintillä on muuten menossa aikamoinen kampanja Facebook-tykkääjille, sillä koodilla: SNOW saa -35% alennusta talvivaatteista mm. Racoon ja Mini a Ture merkeiltä! Kantsii kurkata Facesta kaikki merkit mihin tuo alekoodi käy :)

Ps. vaikka vielä ei tosiaan ihan talvikelit olekkaan, niin itse puin aamulenkille toppatakin! 

Hrrr, kestää taas tottua näihin ihanan kirpakoihin keleihin…

Ihanaa torstaita!