Sämpylöitä ja sisustusta

Pari päivää sitten iski pitkästä aikaa sämpyläinspis, ja leivoin meille korillisen tuoreita sämpylöitä.

Aikaisemmin meillä leivottiin paljon leipää itse, siis ihan useamman kerran viikossa, kunnes tuli Lidlin paistopiste, jonka herkut valtasivat meidän(kin) keittiön ;)

Erityisesti Veikon mieleen oli nuo äitin leipomat sämpylät, vaikka kuka nyt ei vastapaistetuista sämpylöistä tykkäisi.

Kun eilen illalla pieneen käteen ei sämpyläkorista osunutkaan enää yhtään sämpylää, vaan kurkistus liinan alle paljasti tyhjän korin, ei ollut itku kaukana! 

Lupasin, että seuraavana päivänä mennään kauppaan ostamaan lisää jauhoja, ja leivotaan uudet sämpylät. Aamulla ensimmäiseksi, kun poika heräsi, kävi nappaamassa tyhjän sämpyläkorin ja lompsi ovelle, ”kauppaan” :D

Niin että meillä oli sitten sämpyläpäivä tänäänki. Vaikka ei me sinne kauppaan kyllä heti aamusta mentykään ;)

Sämpylöistä voidaankin siirtyä sujuvasti sisustushommiin, sillä tuo sämpyläkorissa oleva Fermin liina on uutukainen, tämän päivän ostosreissun satoa.

Oon tehnyt niin kivan sisustusliikebongauksen, että ihan pakko jakaa se teillekin!

Nimittäin Tampereella ihana Dekologia, josta löytyy muunmuassa varsin kattava valikoima Ferm Kids tuotteita! Nettikauppakin heiltä löytyy, joten näitä ihanuuksia saa vaikka ei Tampereen lähellä asuisikaan.

Liike on ollut toiminnassa jo puolitoista vuotta, ja nyt vasta tämän bongasin. Kannattaisi varmaan laajentaa reviiriään sieltä Ideaparkista vähän muuallekin… ;) Ei vaan, kyllä sitä joskus tulee Tampereellakin shoppailtua, mutta kai sitä vaan aina käy niissä tutuissa ja samoissa kaupoissa.

Tänään kuitenkin poikettiin Dekologiassa, pääasiallisena tarkoituksena hakea Veikon huoneeseen pari ihanaa jutskaa, ja samalla löytyi pari ihanaa keittiöpyyhettäkin, joista toinen tuo Fermin ihanuus.

Veikon huoneen uutukaiset vilahtivatkin jo Instagrammin puolella, täälä blogissa niistä sitten myöhemmin lisää.

Täytyy muuten vielä sanoa, että huippujuttu oli myös myymälässä oleva leikkipaikka! :D

Varmasti moni tietää tunteen, kun kärsimätön taapero kiemurtelee rattaissaan, ja äiti koittaa ihan vaan nopskaa katsella ;)

Siellä lukijoiden joukossa taitaa olla muitakin joihin nuo Fermin ihanuudet iskee? :)

Olikos Dekologia jo teille tuttu, vai ihan uusi tuttavuus?