Villervallassa

Me saatiin viime viikolla oikein kivaa postia, kun Skidiltä lähetettiin Veikolle Villervallan ihana velourpusakka, sekä twillihousut.

Aivan ihana setti, joka tietty piti heti pukea viikonlopun rientoihin päälle ;)

Viikonlopun kaupunkireissulle puettiin uusien vaatteiden alle merinovillakerrasto ja päälle laitettiin toppaliivi. Tuommoisella setillä tarkeni vielä viime viikonloppuna, mutta nyt näyttää kylmemmät ilmat tekevän kovasti jo tuloaan. 

Toppaliivi heitettiin hetkeksi nurkkaan, ja räpsittiin muutamat kuvat näistä ihanuuksista. Ihanaahan näissä kuvissa on kerrakseen, vaatteiden lisäksi poika, sekä aurinkoinen syyssää kullankeltaisine lehtineen. Voi kun näistä kauniista päivistä saataisiin nauttia vielä pitkään!

Villervalla onkin yksi meidän lempparimerkeistä, tykkään merkin reippaista väreistä, raidoista ja tietenkin tähdistä! Moneen muuhun merkkiin verrattuna myös edullinen hinta on tietty plussaa. Esim. toppahaalari alle satasella ei todellakaan ole paha….

Reippaat värit käyvät niin tytöille kun pojillekin, ja kaikki osat ovat toisiinsa mätsättävissä. Kokojakin on aina 140cm asti, mikä ilahduttaa varmasti niitä isompien lasten vanhempia, ketkä eivät vielä halua pukea lapsiaan ketjuliikkeiden teinivaatteisiin.

Villervallan velourit on olleet meidän suosikkeja, ihanan pehmeitä ja pysyvät hyvänä pesusta toiseen. Olikin tosi kiva saada nyt uusi raidallinen velourpusakka. Tosi kiva setti näin kokosinisenä, mutta hauskaa vaihtelua saa jos poimii pusakan raidoista värin, ja mätsää housut siihen! 

Velourin lisäksi meillä on ollut Villervallan teeppareita, hupparia, välikausiasua, pyjamaa… Mutta nuo twillihousut oli meille aivan uusi tuttavuus. Ja ihastuin! Malli on kivan rento, nämä käy hyvin siistimpään menoon, mutta rennon mallin ja pehmoisen materiaalin ansiosta nämä menevät myös hyvin leikeissäkin. Kiva yksityiskohta on takataskuihin ommellut tähtikuviot. 

Tämä setti tuli meille koossa 98cm, Veikolla mittaa nyt varmaankin aikalailla tasan 90cm. Koko on sopivan reilu, että menee pitkään, mutta ei kuitenkaan yhtään liian suuri. Iso plussa muuten vyötärön kiristysnauhoille! Meillä on nimittäin jäänyt housuja pitämättä vyötäröltä puuttuvan kiristyssysteemin vuoksi…

Meillä on käytössä myös Veloursetti koossa 92cm, joka sekin vielä mahtuu, mutta sitä kokoa en enää ostaisi kaappiin, sillä käyttöaikaa ei enää varmasti tuolle koolle ole pitkään. Tosin kaksiosainen välikausipuku viime keväältä on kokoa 86cm, ja sekin on edelleen käytössä! :D

Mielestäni siis vastaavat aika hyvin kokoaan, mutta kahden koon välillä empiville suosittelisin sen isomman valitsemista.

En millään olisi osannut valita kuvia tähän postaukseen, näitä kun tuli otettua aikas paljon… :D

Valkkasin nyt kuitenkin nämä missä tuo asu näkyy parhaiten, ja toppaliivilliset ja  syysmaisemat jätin pääasiassa pois, mutta palataan niihin vielä myöhemmin tällä viikolla! :)

Innostuin keräämään tähän vielä muutamia ihanuuksia Skidin valikoimasta, meidän suosikkeja sinistä ja mustaa, sekä ihanaa karkkipinkkiä! Värejähän on näiden lisäksi muitakin, kurkkaa ihmeessä koko valikoima Skidin verkkokaupasta!

Mitäs piditte uudesta asusta?

Onko Villervalla teille tuttu merkki?


Postaus toteutettu yhteistyössä Skidin kanssa