Kuvia, jotka eivät päätyneet postaukseen

Syksyisiä kuvia. Kuvia, jotka eivät koskaan päätyneet tähän postaukseen. Miten ihania värejä, ja miten paljailta nuo samaiset puut näyttävätkään nyt, vain viikon päästä kuvien ottamisesta.

Nyt sitä syksyä on talletettu palanen näihin kuviin ja talvi voi tulla. Ei kai sitä estääkään voi! ;)

Instagrammissa (@annikakarkkipurkki) ja Facebookissa seuraavat tietävätkin, että me lähdettiin Veikon kanssa pienelle junareissulle. Ollaanhan me junalla matkustettu monesti ennenkin, mutta silti vaan junan saapuminen sai aikaiseksi vimmatut aplodit ja jee-huudot :D On se kivaa, että on kivaa ;) Äitinkin mielestä oli kivaa, sillä tiedossa oli nopea tunnin matka pendoliinolla.

Mutta eihän se ihan putkeen sitten mennytkään… ;)
Alkumatkasta juna sippasi keskelle metsää, ja sielä me sitten seisottiinkin yli tunti! Sähkövian takia ei kuulutuksekaan toimineet, mutta jossain vaiheessa meille käytiin kertomassa, että matkaa voitaisiin ehkä jatkaa junan alkupäällä, jos vaan loppupää saataisiin otettua irti. No, eihän sekään onnistunut, vaan lopulta loikittiin raiteiden välissä uuteen junaan.
Että täälä sitä nyt istutaan, ja toivotaan, että tämä juna vie meidät perille asti! :D

Ihanaa viikonloppua