Postaus lastenhuoneesta

Uuteen kotiin muutettaessa, oli Veikon huone ihan eka joka otettiin työn alle. Koska vanhassa kodissa oli Veikolla ollut huone vasta vuoden ajan, niin samoja kalusteita toki hyödynnettiin uudessakin huoneessa, jopa tapetti ja maalin sävy ovat samat kuin vanhassa huoneessa, vaikka niitä nyt ei mukaan saanutkaan :D 

Huoneessa on siis kaksi seinää tapetoitu Estan beigellä tapetilla, jossa on isoja valkoisia tähtiä, kaksi seinää taas on maalattu tuolla samaisella beigellä, mitä tapetin pohjaväri on.

Kalusteet taasen ovat taattua Ikeaa ;) Uusi isojen poikien sänky on hakusessa, mutta toistaiseksi mennään vielä pinniksellä eikä osteta mitään kompromissiratkaisua.

Väreinä on edelleen samaa vaaleaa ripauksella vaaleansinistä/ turkoosia. Monesti kuulee, kuinka lastenhuoneessa pitää olla reippaita värejä, mutta itse tykkään vaan eniten tämmöisestä rauhallisesta värimaailmasta, ja ainakin meillä tuo huone on kyllä melkoinen väripommi, kun kaikki lelut on levitetty lattialle :D

Tuo matto ostettiin jokin aika sitten Hobby Hallista eteiseen, mutta ei lopulta oikein toiminutkaan siinä ja se vaihdettiin Veikon huoneeseen. Tilalta väistyi vaalea karvamatto, ja tämän uuden maton päällä onkin kyllä paljon helpompi leikkiä vaikkapa junarataleikkejä, kun ne karvat ei ole tiellä ;)

Suloinen kastetaulu on saatu Walldesignilta, tällä hetkellä sen paikka on lipaston päällä, mutta ehkäpä se siirtyy jossain vaiheessa seinälle.

Aivan ihana Littlephantin kirahvijuliste taasen on ostettu Dekologiasta, tuolle samaiselle seinälle haaveilin tässä postauksessa nähdystä Littlephantin kirahviseinätarrasta, mutta eipä sille oikein tilaa jäänyt kun tuo keittiö sopi niin hyvin tuohon kohtaan. Onneksi kuitenkin löysin tuon julisteen, se saa nyt olla korvaamassa sitä seinätarraa! :)

Dekologiasta on muuten myös nuo ihanat sängyllä olevat Fermin tyynyt. Ja jotain sinne Dekologiaan vielä jäikin, mikä on ihan pakko sieltä käydä pian hakemassa… :D

Keittiön vieressä on odottamassa koukut koreja, kunhan vaan jostain löydän sopivat. Hakusessa olisi sellaiset virkatut korit, joissa olisi ripustuslenkit, että ne saisi noihin koukkuihin roikkumaan. Niissä olisi sitten kiva säilyttää vaikkapa puisia leikkiruokia.

Semmoiselta näyttää meidän lastenhuone!

Tuliko bongailtua tuttuja juttuja? Ainakin tuo Ikean leikkikeittiö taitaa olla suosittu :)

Ihanaa uutta viikkoa!