Villahaalari – check

Sunnuntain postauksessa pähkäilin villahaalariasioita, ja heti maanantaina otettiinkinkin suunnaksi Ideapark, tarkoituksena kahlata lastenvaateliikkeet läpi sopivaa villahaalaria etsien.

Ihan ekana suunnattiin Ballotiin, ja sieltä bongasinkin rekillisen aivan ihania villahaalareita

Suomessa valmistettuja 100% merinovillaisia keltaisia ja mustia norsukuosisia Blaa-merkkisiä haalareita.

Nuo haalarit nähtyäni en edes harkinnut enää muissa kaupoissa kiertelyä, vaan haalari ostettiin ekasta kaupasta. Veikon vaatekoko alkaa olemaan nyt kokoa 98cm, ja tuosta haalarista otettiin koko 100cm (koot menevät tasasentein). Haalari on aika reilua kokoa, mutta kapean mallin ansiosta ei tunnu kuitenkaan yhtään liian suurelta, vaan juuri sopivalta, että menee koko talven ja vielä keväälläkin.

Näistä oli muuten kokoja 120cm asti, jos joku kaipaa villahaalaria isommassa koossa!

Haalari oli kyllä Veikonkin mieleen, se olisi pitänyt saada pukea jo kaupassa ;) Haalarin sovitteluhaavet kuitenkin saivat väistyä, kun poika bongasi kassan vierestä ison telineen toinen toistaan hienompia tutteja.

Meillä nimittäin jännästi ”hävisi” viimeinenkin tutti sunnuntaina, ja takana oli ensimmäinen tutiton yö.

Siitä kun oltiin koko edellinen ilta jankutettu, miten tutti taisi ”unohtua” viikonloppuna mummin luo, niin toinen silmät säihkyen katseli telinettä, siinähän niitä nyt on, ostetaan uusi!

Kuunneltuani noin 300 kertaa sanan tutti, samalla haalaria maksaessani, olin ihan varma, ettei tuttihyllyltä ilman itkua selvitä, mutta tutit unohtuivatkin saman tien kun kaupasta lähdettiin! 

Mitäs pidätte norsukuosisesta villahaalarista?

Oliko kotimainen Blaa teille tuttu merkki?