Lasten oma kirjakerho – Digitaalinen satukirjasto

-Sponsoroitu, yhteistyössä Lasten oma kirjakerho- Varmaan lähes jokaiselle on tuttu Lasten oma kirjakerho, mutta tiesittekö, että Lasten oma kirjakerho on nyt myös digitaalisena?
Kyseessä on siis iPadille ladattava sovellus, joka sisältää noin 100 lastenkirjaa, joista puolet on luettu ääneen!

Me ollaan testailtu nyt jonkin aikaa digitaalista satukirjastoa, ja on aika kertoa meidän kokemuksista.

Sovellus ladattiin AppStoresta, jonka jälkeen sisään pääsi kirjautumaan omilla tunnuksilla. Käyttöä ei sen kummemmin tarvinnut opetella, sillä valikot ovat varsin helpot käyttää myös iPadin käyttöön tottuneelle kaksivuotiaalle.

Digitaalinen satukirjasto sisältää niin tutut Disney klassikot, kuin uudemmat prinsessa- ja Autot-sadutkin. Myös perheen pienimmille on oma Minit -osio.
Satukirjaston sisältö myös päivittyy uutuuksilla aina parin viikon välein.

Ääneen luetuista saduista tuli itselle melkoinen nostalgiaolo, muistaako joku muukin ne lapsuuden kirjat jotka oli ääneen luettu kasetille? Sama tuttu merkkiääni kertoo tässäkin, koska sivua saa kääntää.

Suosikiksi meillä on osoittautuneet Autot-kirjat, vaikka hahmo ei ennestään pojalle ollutkaan tuttu. Äitiä sen sijaan ilahduttaa kirjasta löytyvät klassikot Leijonakuninkaasta Kaunottareen ja Kulkuriin ;)

Kaikissa osioissa on myös esittelyjä hahmoista, jotka myöskin ovat ääneen luettuja. Nämä ovat olleet myös meillä varsin suosittuja, varsinkin sieltä Autot-hahmojen parista :)

Myös perheen pienimmät on huomioitu. Minit -osiosta löytyvät kirjat vauvoille, jotka kiinnostavat kyllä vielä parivuotiastakin.

Kirjojen ja hahmoesittelyiden lisäksi digitaalisesta satukirjastosta löytyy myös puuhat -osio, josta löytyy palapelejä ja muistipelejä eri tasoisina.

Meillä palapelit ovat ihan hitti tällä hetkellä, joten niitä poika on ahkerasti pelannut myös tässä sovelluksessa. Myös muistipelit ovat kiinnostaneet, ja tästä innostuneena ollaan muistipelejä alettu pelaamaan ihan oikeillakin muistipelikorteilla.

Vaikka meillä edelleen luetaan oikeitakin kirjoja, on tämä sovellus ollut ihan hauska vaihtoehto lukuhetkiin. Varsinkin, kun äitikin saa olla välillä kuuntelijan roolissa ;) 

Onhan tämä myös varsin kätevä tapa kuljettaa sataa kirjaa mukana vaikka matkalle :D Viisi kirjaa voi ladata offline-tilaan, jolloin kirjoja voi katsella ja kuunnella myös silloin, kun internet yhteys ei ole käytettävissä.

Mikäli kiinnostus digitaalista satukirjastoa kohtaan heräsi, niin alta löydät linkin kivaan tarjoukseen :)

Tutustu uuteen digitaaliseen Lasten Omaan Kirjakerhoon. Saat yhden kuukauden maksutta!
Tutustumisjakso on kolmen kuukauden mittainen ja sen hinta on 9,90 euroa kuussa. Saat yhden kolmesta kuukaudesta maksutta. (yht. 19,80/ 3kk)
Mikäli olet jo Lasten oman kirjakerhon, Minit-kirjakerhon tai Prinsessakerhon jäsen, löytyy tilauskaavakkeesta kohta, jonka ruksimalla hinta putoaa vieläkin edullisemmaksi.

Olikos tämä teille tuttu juttu, vai ihan uusi tuttavuus?

Sisältää mainoslinkin