Superhelppo tuikku-DIY

Näin joskus jossain hauskan tuikkujen koristeluidean. Olisiko ollut jossain blogissa? Jos tunnistat idean omaksesi, niin huuda ihmeessä isosti HEP kommenttiboxissa :D

Kyseessä on siis maailman helpoin DIY hommeli, mieleistä washiteippiä vaan kierros tuikun ympärille, ja valmista! Ei sillä, etteikö tuikkuja voisi käyttää ihan semmoisenaankin, mutta onhan nämä vaan hirveen söpöjä :)

Mulla sattui nyt olemaan tummoista supersöpöä vaaleansinistä polka dot teippiä, ja kivaa tekstiteippiä, mutta ehkäpä joudun ihan vartavasten hankkimaan jouluisempaakin teippiä loppuvuoden tuikkuja koristamaan.

Nyt kun tuikkukausi on korkattu, niin ainakin meillä näitä kuluu ihan kiitettävää tahtia, joten uusia tuikkuja pääsee varmasti pian teippailemaan. Ja jos ylimääräistä aikaa on saman verran kuin täälläkin, eli vuorokaudessa aivan liian vähän tunteja, niin tässä hommelissa ei onneksi kauaa nokka tuhise! 

Palaako teidän tuikut naturellina vai koristeltuina versioina?

Mukavaa viikonlopun jatkoa!