Keppihevostelua

Veikko on jostain syystä bongaillut ahkeraan keppihevosia, olisikohan sitten kerhossa semmoinen vai mistä saanut idean moiseen… ;)

Kepparia mietittiinkin joululahjaksi, kunnes Dekologiasta bongasin tämän ihanan Fermin keppihevosen! Silloin vielä jätin sen kauppaan, mutta muutaman päivän päästä oli pakko palata se hakemaan kotiin sieltä. Ja niinkuin kuvista näkyy, ei sitä joulupakettiin maltettu laittaa, vaan keppihevonen päästi heti käyttöön.

Ollaan koitettu aika maltillisesti ostaa uusia leluja, ettei huone ihan täyttyisi turhasta roinasta. Tosin viikonloppuna käytiin yhdessä Toy’s ur usissa, josta lapsi lopulta ei halunnutkaan ostaa mitään! Hyvällä mallilla taitaa siis olla leluasiat tällä hetkellä :D

Sen lisäksi, että keppihevonen on saanut kyytiä päivittäin, on leikeissä mukana joka päivä Brion junarata, jota veikko sai tosi paljon synttärilahjaksi. Remppahommat ja palapelit on nekin tämän hetken hittileikkejä.

Duplot taitavat olla päivittäin leikeissä nekin, ja kyllä meillä vielä kokkaillaankin ainakin silloin tällöin :)

Mitäs teillä leikitään?

Ostetaanko teillä lelut synttäreihin ja jouluun keskittyen, vai hövelisti heräteostoksia tehden?