Pico päällä syyssäällä….

Mini Rodinin camokuosinen Pico, takki johon ihastuin ensinäkemältä, tai en ehkä sittenkään… En ollut ihan varma onko tuo takki ihan kamalan ihana, vai vaan kamala. Kuitenkin se jäi mieleen kummittelemaan, ja lopulta olin valmis jo metsästämään sitä ulkomaita myöden, kunnes se löysikin tiensä ostoskoriin ihan täältä kotosuomesta, Lasten Taikamaasta.

Sen jälkeen kun Pico meille tuli, ei muuta takkia olla pidettykään! Toki ulkoilukamppeet on sitten erikseen, mutta kauppa-, kyläily-, ja kerhoreissuille on päälle puettu aina tuo sama takki, josta on tullut Veikon oma lemppari.

Kerhoreissuille on collegeasun päälle puettu Picon kaveriksi kuorihousut, ja semmoisella yhdistelmällä kyllä menee tarvittaessa ulkoleikeissäkin.

Mietin jääkö takin käyttöikä meillä lyhyeksi, näin myöhään syksyllä kun sen vasta tilasin, mutta eihän näistä Suomen keleistä ikinä tiedä kauan tätä märkää aikaa kestää, ja onhan siinä välissä yleensä loska-aikaakin ennen kunnon talvea. Kevyesti topattuna kun menee vielä nollakeleilläkin, ja ehkä pikkupakkasellakin.

Toisaalta kokonsa puolesta voi hyvällä tuurilla mennä vielä keväälläkin, joten ihan hyvä ostos! :D

Pipo ja takki Mini Rodini // Housut Zara // Kengät Crocs (saatu)

Ballotista ostettiin takin kaveriksi tuo musta Mini Rodinin pipo, joka sekin on pojan suosikki, eikä vähiten tuon logossa olevan pandan ansiosta ;) Liekö samasta syystä takkikin lemppari :D

Mieluusti näitä syksyisiä kamppeita vielä käytettäisiin pitkään. Niin ihania talvivaatteita kun kaapissa odotteleekin, niin toivoisin ettei niitä ihan vielä tarvitse ottaa käyttöön. Tulee siitä talvesta muuten niin kamalan pitkä jos se nyt jo alkaa!

Onkos teillä käytössä näillä keleillä syys- vai talvivaatteet, vai molemmat?