Ensimmäinen postaus & ARVONTA

Huomasin juuri, että on kulunut vuosi siitä kun olen tämän blogin perustanut!

Veikon vauva-aikana perustin suljetun blogin pitääkseni kaukana asuvat sukulaiset ajan tasalla pikkuisen kuulumisista ja kuvista, mutta pikkuhiljaa aloin kaivata enemmän vuorovaikutusta ja haaveilin julkisesta blogista.
Perustin tämän blogin, ja kirjoittelin osaa suljetun blogin postauksista tännekin, pikkuisen muokattuna. En kuitenkaan uskaltanut laittaa tätä julkisesti, vaan kirjoittelin harvakseltaan postuksia, joita ei päässyt lukemaan kukaan! :D Maaliskuussa vihdoin rohkenin ja blogi tuli kaikkien nähtäville, lukijoitakin alkoi tulla mukaan, mikä tuntui aivan huipulta! Mukavasti teitä onkin tämän reilun puolen vuodan aikana seuraan liittynyt, onhan tämä tietenkin paljon palkitsevampaa, kun tietää että joku näitä höpinöitä käy lukemassa :)

Blogi on varmasti muokkaantunut paljon tämän vuoden aikana, tällä hetkellä tykkään kirjoitella ja kuvailla varmasti eniten lastenvaatepostauksia, mutta täällä nähtään vaihtelevasti myös sisustusjuttuja, äitin vaatteita, kuulumisia, shoppailuvinkkejä, ehkä välillä kokkaillaan ja leivotaankin. Jos blogi olisi pakko kategorioida johonkin, niin ehkä tämä olisi mammablogi, perheblogi tai lifestyleblogi. Oli lokero mikä hyvänsä, niin enpä olisi vuosi sitten arvannut miten koukkuun tähän jään, ihan paras harrastus ikinä! :D

Monesti kai blogeissa on ensimmäisenä postauksena jonkinlainen blogia kuvaava esittelypostaus, mutta koska omastani se puuttuu, niin tämähän voisi olla nyt vuoden jälkeen se ”ensimmäinen postaus”! :D

Mietin onko blogin synttärit nyt, vuoden jälkeen blogin perustamisesta, vai vasta maaliskuussa, vuoden päästä siitä kun tämän laitoin julkiseksi. Totesin, että aina on aihetta kissanristiäisille, juhlitaan siis nyt arvonnan merkeissä, ja katsotaan otetaanko sama uusiksi sitten maaliskuussa! :D

Tällä kertaa halusin arpoa jotain itse hankkimaani, kyseessä ei siis ole sponsoroitu arvonta!
Arvonta on myös tällä kertaa vain virallisille lukijoille, mutta toki lukijaksi saa liittyä arvonnan aikanakin :)

Palkintona Finlaysonin Elefantti-sarjaa; kauppakassi (joka sopiikin osuvasti tähän muovipussittomaan marraskuuhun), pikkuihmisten kerniessu, sekä siivousliina jolla kelpaa pyyhkiä pöytää piparkakkujen leipomisen jälkeen :)

Arvonnan säännöt ovat:
1. Arvonta on avoin virallisille lukijoille, voit myös liittyä lukijaksi arvonnan aikana
2. Lisäarvan saat jos linkkaat arvonnan blogiisi (voit käyttää alinta kuvaa) tai jaat arvonnan Facebookissa
3. Osallistut arvontaan kommentoimalla oletko mukana yhdellä vai kahdella arvalla
4. Arvonta päättyy 10.11

Onnea arvontaan! :)