Tupsukorvapipopää

Vähän aikaa sitten postasin aivan ihanista ja hauskoista Fredriksonin hatuista ja kerroin, että tilasin Veikollekin yhden Metsolan kattavasta valikoimasta. Tämmöinen se nyt on! Eikös söpö! :D

Paitsi ihanan näköinen, hattu on myös varmasti lämmin villaa olevan päällisen ja pehmoisen velourvuoren ansiosta. Otin kuitenkin sen verran reilun koon, että alle mahtuu vielä merinovillainen kypärähattu kylmemmille ilmoille. Näissä kuvissa hattu on nyt sidottu leuan alta, mutta kaupunkireissuille narut voi tietty jättää rennosti roikkumaan, ja hattu on taas vähän erinäköinen.

Mutta on se vaan aika söpö, oma pieni tupsukorvapipopää :)

Näissä kuvissa nyt vähän pilkistää myös Veikon talvihaalari. Mähän pitkään jahkasin pärjäiltäisiinkö kaksiosaisella toppapuvulla, vai tarvittaisiinko haalari vielä lisäksi. En lopulta kuitenkaan malttanut olla haalaria ostamatta… :D Haalarista oma postaus myöhemmin :)

Mitäs pidätte, iskeekö Fredriksonin hatut?