Haaste

Muutama haaste tuolla odottelee, mutta tänään ajattelin tarttua tähän Seijalta, Stella Vanilja -blogista, ja Viiviltä, Valkoinen Soihtu -blogista saamaani haasteeseen, kiitos vaan Seija ja Viivi tästä! :)

Haasteen säännöt tulevat tässä:

1. Kerro pari asiaa itsestäsi tai päiväsi kuulumisista. Liitä myös kuva.

2. Vastaa haastajan kysymyksiin, jos se tuntuu sinusta mukavalta.

3. Voit muuttaa haasteen sisältöä mieleiseksi.

4. Keksi haluamasi määrä kysymyksiä.

5. Haasta haluamasi määrä blogeja mukaan.

Veikko heräsi tänään normaalin kasin sijaan jo kuudelta, joten meillä oli aamulla aikas hyvin aikaa salaisuuspuuhasteluille, ja tehtiin isseelle mansikka-mascarponekakku, jonka Veikko sai itse koristella :)

Touhukkaan viikon päätteeksi haluttiin olla tänään ihan vaan kotosalla, isänpäivälounaatkin skipattiin, kun eilen käytiin porukalla syömässä Veikon M & T kummien kanssa. Ollaan ulkoiltu ah niin ihanassa marraskuisessa säässä, leikitty, kokkailtu hirvipaistia ihan itse (kauppahallista) metsästetystä hirvestä, ja ihan vaan otettu rennosti. Ja näistä meidän mielenkiintoisista käänteistä ei ole kameralle tallentunut ainuttakaan kuvaa, joten säännöissä mainitusta kuvasta saa vastata Veikko 1 viikkoa :)

Ja sitten niihin Seijan ja Viivin kysymyksiin:


Mikä on suosikkiesineesi sisutuksessasi?

Hmmm… ehkä tällä hetkellä olohuoneen uusi vitriini. Se on ainakin semmoinen mistä haaveiltiin monta vuotta, mutta meidän vanhaan kotiin ei sellaista mahtunut. Nyt uuteen kotiin muutettaessa oli hyvä syy toteuttaa tuo haave, ja käydä ostamassa vitriini.


Minkälaiseksi kuvailisit sisustustyyliäsi?

Romanttinen, pastellinen, leikkisä.


 Miten rentoudut parhaiten?

Tässä elämäntilanteessa oikeastaan ainoa rentoutumiskeino mitä ehtii tehdä, on tämä blogi! :)


Kenen antaisit sisustaa kodissanne olevan tyhjän huoneen lattiasta kattoon, JOS et saisi sitä itse tehdä?

Eli kenen antaisin sisustaa meidän makkarin, tai työhuoneeni? ;) Tällä hetkellä kenen vaan, jos pakettiin sisältyy myös toteutus ja budjetti :D 

Tällä hetkellä meidän vieras-/tv-huone on työn alla, ja eiköhän siitä sitten pikkuhiljaa edetä sitä makkaria ja työhuonetta kohden, ihan omin voimin :)


Oletko jouluihminen? Miten joulu näkyy kotisi sisustuksessa?

Ööö…. Rrrakastan joulua! Eli joo! En oikein edes osaa sanoa, tykkäänkö enemmän itse joulusta, vai tästä joulun odottamisesta ja joulunalusajasta. Ehkä yhtä paljon molemmista :)

Joulu alkaa näkymään sisustuksessa kynttilälyhtyinä, ja pikkuhiljaa alkaa muutakin jouluista ilmestymään. Vaikka joulu onkin ihan parasta aikaa, niin silti meillä ei vaihdeta jouluverhoja, vaan joulua tuodaan muilla esineillä.


 Lempiohjelma telkkarista?

Oon tosi huono katsomaan telkkaria. Jotenkin vaan aina tulee valittua läppäri, ja samalla sitten koittaa toisella silmällä vilkuilla telkkaria ;) Mutta Vain Elämää on kyllä ihan lemppari, ja sen koitan aina muistaa katsoa :)


 Mikä on suurinta herkkuasi?

No näitähän riittää! :D Mutta mennään nyt helpolla ja sanotaan, että irtokarkit maistuu aina ;)


Onko teillä lemmikkejä, jos on niin mitä?

Neljä pientä valkoista terrieriä :)


Onko sinulle sisustus pelkkä harrastus, vai työskenteletkö alalla?

Ihan vaan mukava harrastus :)


Suosikkielokuvasi?

Love Actually. Olen antanut itselleni luvan katsoa tämän vain kerran vuodessa, joulun alla, etten vaan kyllästy siihen! :D 


Ihanin blogi, tuore blogi?

Voi apua! Näitä on niin monia ihania :)

Tällä kertaa en haasta ketään, vaan haasteen voi napata näillä samoilla kysymyksillä itselleen :)

Mitenkäs teidän isänpäivä on sujunut?