Smoothieta & arvonnan voittaja

Meillä pyöräytetään melkein joka päivä smoothie pakastimeen säilötyistä kesän mansikoista ja tyrneistä, sillä nyt jos koskaan tulee lisävitamiinit tarpeeseen! Vai onko sielä muita, ketä tämä marraskuun harmaus jo alkaa tympimään…? ;)

Nyt muuten on ihan paras aika alkaa tuhoamaan niitä kesän marjoja, vaikka smoothieissa, rahkoissa, vispipuuroissa jne… Ei tarvitse sitten kesällä sitä pakastinta yrittää syödä tyhjäksi uusien marjojen tieltä ;)

Mä teen melkein aina tismalleen samanlaista smoothieta, mutta mitäs sitä hyväksi havaittua lähteä muuttelemaan, vai mitä ;)
Mun smoothieen tulee aina banaani, rasiallinen mansikoita, muutama tyrni, kreikkalaista jugurttia ja soijamaitoa (tai luomumaitoa jos soijamaito on loppu…)
Tietty aika paljon vaikuttaa sekin, ettei pakastimessa oikeastaan muita marjoja olekaan, sillä elokuisen muuttorumban vuoksi jäi mustikat ja vadelmat pakastamatta, mutta onneksi mansikoita on kyllä sitten niidenkin edestä :D

Onko teillä jakaa hyviä smoothievinkkejä?

Sunnuntaina päättyneen Elefantti-arvonnan voitti nimimerkki KRISSE, onnea voittajalle! (Voittajalle on lähetetty sähköpostia)

Kivaa uutta viikkoa!

Ja vinkkaa oma smoothiereseptisi! :)