Lunta!

Wauuuu… Kuului lapsen suusta, kun tänään asteltiin aamupäivällä ulos. Saatiin vihdoin ensilumi tänne meillekin! Tosin aamun lehdessä kerrottiin, että tälle päivälle on luvassa paitsi lunta, myös räntää ja vettä, joten tästä ilosta ei varmasti pitkään saada nauttia ;)

Seuraava Wauuuu…. kuultiin, kun pulkka haettiin varastosta, ja niin tyytyväisenä pulkan kyydissä kökötettiin kun lähdettiin pienelle pulkka-ajelulle.

Jos ei vielä ole joulun tunnelmaan päässyt, niin viimeistään nyt lumisadetta katsellessa! Tosin meillä on kyllä joulua jo aika hyvin kotona esillä, glögikausi on korkattu aikapäivää sitten, ensimmäiset joulutortutkin jo maisteltu ja kynttilöitä poltettu jo monet illat. Enää piparit on paistamatta ja joulukuusi laittamatta! Niin ja kaikki joululahjat ostamatta… Mutta ehtiihän sitä! :D

Koska te muuten tapaatte laittaa joulukuusen? Meillä ei ole moneen vuoteen ollut kuusta, ja mietin, että olisiko ensi viikonloppuna sopiva hetki joulukuusen koristelulle, vaihtuuhan silloin jo joulukuulle! :D

Mitenkäs teillä, onko lumi ihan Wauuuu… 

Vai tykkäisikö joku mieluummin lumettomasta talvesta?