Mini Rodini – Mon Chéri

Mini Rodini julkaisi tänään pre spring 2014 malliston, josta löytyy aivan ihanan herkullista kirsikkakuosia raikkaan sini- tai punavalkoisena. Myös suloinen kissa seikkailee tässä mallistossa, ja mukana on myös ihanan räväkkä punaoranssi takki.

Tietty nämä piti heti aamulla tsekata Mini Rodinin omasta nettikaupasta, mutta maltan kyllä odotella ensi viikkoon, kun nämä rantautuvat suomalaisiinkin nettikauppoihin :)
Ainakin Punavuoren peikosta tuli sähköpostia, että heidän myymälässä mallisto oli jo tänään ennakkomyynnissä, mutta maanantaina löytyy myös nettikaupan puolelta.

Mutta mitäs pidätte? Mun mielestä tuo kirsikkakuosi on aivan ihana! Mutta ääks, ei sieltä meille löydy oikein kuin tuo pitkähihainen paita, sillä lyhythihaisessa on röyhelöiset hihat, eikä leggareita meillä oikein tule pidettyä. Toisaalta, ehkä hyväkin, ettei ostoslista kasva turhan pitkäksi… ;)

Kissat on myöskin tosi hauskat, niistä kelpuuttaisin ainakin collegepaidan ja -pöksyt, enkä siitä haalaristakaan varsinaisesti kieltäytyisi :D 

Mutta palataan meidän ostoksiin sitten myöhemmin, mikäli ne ehdin maanantaina klikata ennenkuin taas loppuvat kesken ;) 

Kuvat Mini Rodinin nettikaupasta, jossa myös koko mallisto nähtävissä.

Päätyikö teidän ostoslistalle jotain, vai joko klikkailitte näitä Mini Rodinin omasta kaupasta?