JOULUUPUU ON RAAAKENNETTU…

Me aloitettiin Veikon kanssa tänään päivä ihan superkivalla tavalla, nimittäin joulukuusen koristelulla!

Kuusen kasasin pari päivää sitten, ja Instagramin ja Facebookin puolelta löytyykin kuva Veikon koristeluista… Sovittelin kuusen oksiin paria koristetta, ja tarkkaavainen pikkumies oli heti ymmärtänyt kuusen idean, ja pian bongasinkin joulukuusen alaoksalta Paavo Pesusienen roikkumasta :D

Vaikka Paavo Pesusieni ei ollutkaan ihan sitä teemaa, mitä olin kuuseen ajatellut, niin hauska se ainakin oli, ja mieluusti olisi siihen saanut jäädäkin, mutta niin vaan yhtä mystisesti se siitä hävisi, kuin ilmestyikin.

Vaihtoehtoina oli vaaleanpunainen tai joulunpunainen koristelu kuuseen, vaaleanpunaiset muffinsi- ja leivoskoristeet olisi olleet aivan ihania! Semmoisia ei kuitenkaan kovin kivoja osunut vastaan, ja kun joulunpunaisia oli muutama jo entuudestaan, niin sillä mentiin.

Aivan IHANA Fermin kuusenalusmatto löytyi Dekologiasta. Matto on niin kiva, etten varmasti raski sitä jemmata kaapin perukoille muiden joulukoristeiden sekaan, vaan keksin sille jotain muuta käyttöä joulun jälkeen.

Olisin halunnut kuuseen sellaiset pienet pyöreät valot, ja joka marketissa niitä näkyikin, mutta mustalla johdolla, kun olisin halunnut kirkkaan tai valkoisen johdon. Vaikka kuusi tuommoisenaankin tuo aivan ihanaa joulun tunnelmaa, niin kyllä niistä valoista vaan sitä tunnelmaa tulee vielä moninkerroin lisää.

Onko jollain vinkata kivoista valoista? Jostain muusta, kuin perinteisistä kynttilävaloista?

Näin jouluisissa tunnelmissa meillä, näin itsenäisyyspäivän aattona.

Jokos teillä on jouluvalmistelut käynnissä?