KEITTIÖN UUDET HYLLYT

Me poistettiin jo muuton yhteydessä keittiön yhdeltä seinältä pariovelliset yläkaapit, ja vihdoinkin saatiin laitettua tilalle avohyllyt. Mä tykkään, että nätit astiat saa olla esillä, eikä ovien takana piilossa, sen takia keittiöstä jo yksi astiavitriini löytyykin. 

Tähän seinustalle kaavailin iskeväni meillä aktiivisessa käytössä olevat kastehelmiastiat, mutta lopulta niitä päätyikin vain ylimmälle hyllylle. Niin kauniita kuin Kastehelmet ovatkin, niin jotenkin tuossa hyllyllä ne oli vähän blääh, ja kaipasin hyllyille enemmän väriä (lue: vaaleanpunaista).

Tietty noita hyllyjen tavaroita voi vaihdella ihan mielensä mukaan niin usein kuin siltä tuntuu, mutta ainakin tällä hetkellä juuri nuo asiat saavat huokailemaan ihastuksesta. Tässä on esillä nyt kaikkea mistä niin kovasti tykkään, pastellivärejä, herkkuja, leikkisyyttä ja sitä romanttisuutta myös ;)

Ainut huono puoli tässä muutoksessa on, että nyt tekisi mieli räjäyttää koko keittiö, ja korvata kaikki yläkaapit avohyllyillä! Mutta eihän siinä vaan ole mitään järkeä, vuoden vanhaan keittiöön…

Mutta ihan vaan kaiken varalta, onko jollain yläkaappien paikalla avohyllyt, ja miten ovat käytännössä toimineet?

Mä tykkään oikeastaan kaikista meidän astioista niin, että ne mieluusti saisivatkin olla esillä, mutta pölyn kerääminen vähän arveluttaa. Ai niin, mutta eihän meille siis ole edes tulossa mitään keittiöremppaa! :D

Pitää muuten vielä kertoa, että Veikko oli niin innoissaan osallistumassa tähän nikkarointiin, että lopuksi sai isseen avustuksella laittaa pari ruuvia porakoneella kiinni, ja olivat varmasti yksiä elämän tähänastisista tähtihetkistä :D

Iskeekö jollekin muulle tämmöiset pastelliset sisustukset, jotka ovat niin kaukana siitä valloillaan olevasta mustavalkoisuudesta ja graafisuudesta?