MEIDÄN JOULU

Heippa ihanat, pitkästä aikaa! Tai ainakin siltä musta tuntuu, että on vierähtänyt jo tovi jos toinenkin viimeisimmästä blogipostauksesta.

Me vietettiin ihan superkiva joulu mummin luona maalla, ja nähtiin pitkästä aikaa monet ihanat sukulaiset. Joulupukkikin ennätti aattona vierailulle, ja sekös jännitti pienintä tonttua. Jännitys tosin kaikkosi sillä sekunnilla, kun pukin lahjasäkistä löytyi ensimmäinen lahja Veikolle, ja sen jälkeen pikkutonttu osallistui innolla lahjojen jakoon. 

Veikko sai arvatenkin ison kasan paketteja, joita innosta puhkuen aukoi joulupukin lähdettyä. Kaikkea ihanaa paketeista kuoriutuikin, kuten pino uusia kirjoja, aivan ihania keittiöleikkitarvikkeita, uusia osia junarataan, duploja, potkukelkka ja muuta kivaa ja tarpeellista.

Ja kuten jouluun kuuluu, jouluruokia tuli syötyä ylenmäärin ja jouluherkkuja tietysti myös (Veikko taisi kyllä keskittyä pääasiassa tuohon jälkimmäiseen). Suklaatakin on tullut tankattua sen verran, ettei Lidlin aletarroilla varustettujen konvehtirasioiden ohittaminen joulun jälkeen ollut edes vaikeaa ;)

Joulukalenteria oli tosi kiva tehdä blogiin, mutta kauheasti ei kyllä aikaa muille postauksille jäänytkään, joten ihan innoissani taas aloitan tämän tavallisen blogiarjen tavallisine postauksineen.

Joistain postauksista taitaa olla kommentteihinkin vastaamatta, mutta vastailen näihinkin kyllä vielä! :)

Havahduttiin tuossa joulun aikaan, että meidän Amerikan matka koittaa ihan pian! Matkakuumeilua siis luvassa ihan varmasti täällä blogin puolellakin, ja matkakuulumisia sitten aikanaan paikan päältä toki myös!

Random.org on ollut taas asialla, ja arpoi meille muutamat voittajat :)

SuperYellow:n arvonnassa valkoisen pipon voitti Piusku ja oranssin pipon voitti Rea H

Cloettan purkka-arvonnassa voittivat Viivi2011, Marjo Gron ja Kisu

TitiMadam arvonnan voitti Katja – Tässä ja Nyt

Onnea voittajille, teille on tulossa sähköpostia aivan pian! 

Ja Pentikin arvontaan ehtii vielä mukaan! :)