VIIHDYKETTÄ PITKÄLLE LENNOLLE, VINKKEJÄ?

Tuleva matka alkaa olla jo kovasti mielessä, mutta perilläoloakin enemmän on mietityttänyt tulevat lennot. Lyhyet lennot on sujuneet Veikon kanssa aina hyvin, mutta mannertenvälisistä lennoista ei meillä ole kokemusta vielä ollenkaan. Nyt olisikin kiva kuulla, millä teillä on viihdytetty lasta lennoilla! 

Matkustusaikaa meillä on edessä melkein vuorokausi, joten kaikki vinkit otetaan ilolla vastaan :D 

Nyt Pipsa Possu fanille löytyy brittien ebaysta tilatut parit puuhavihkoset, joiden parissa tarroja liimaillen ja kuvia katsellen toivottavasti kuluu jokunen hetki. Tarrojen liimailu kun tuntuu olevan mukavaa puuhaa, niin pari ihan tavallista ja perinteistä tarrakirjaa on hankittu mukaan myös. Ei muuten taida olla nuo perinteiset tarrakirjat ihan tätä päivää, sen verran vaikea niitä oli löytää! ;)

Eniten aika varmasti kuluu iPadin parissa, jonne on ladattu muutama uusi peli. Kapulta oli tullut tosi kiva rakentelupeli, kantsii kurkata jos ei ole vielä tuttu!

Mutta tietääkö joku, voiko iPadille ladata jotain kautta lastenohjelmia? iTunesista voi tietty ostaa lasten elokuvia, mutta sellaisia ei meillä vielä oikein jakseta katsella. Netflixistäkään ei taida saada ladattua ohjelmia offlineen, eikä nyt enempää vaihtoehtoja tule itselleni mieleen. Muutama jakso Pipsa Possua, Kaapoa, Mainiota Manua ja Muumeja voisi olla kivaa vaihtelua pelailulle.

En ole saanut aikaiseksi hankkia iPadille koteloa, joten semmoinen tarvii vielä käydä hakemassa, ebaystahan niitäkin olisi tietenkin saanut edullisemmin ja isommasta valikoimasta, jos vaan olisi ollut ajoissa asialla…

Entäs kuulokkeet, pitäisikö lapsella olla semmoiset, vai riittääkö jos äänet on hiljaisella…?

Pientä naposteltavaa ajankuluksi tarvii keksiä mukaan myös, mutta ei mitään makeaa että vältytään sokeriövereiltä! Vinkkejä kivaan matkaevääseen saa antaa siis myös :D

Kerro omat vinkkisi lentomatkalle lasta viihdyttämään!