ANIMAL KINGDOM

Meillä ei ole kotona oikeastaan koskaan kelloa herättämässä, mutta täytyyhän sitä lomalla herätä varhain, että ehtii lomailla! :D

Tänään kello soitti hyvissä ajoin, että ehdittiin käydä syömässä mahat täyteen ihanassa Crackel Barrelissa (jonne on mentävä uudelleen, paitsi aivain ihanan aamiaisen, myös ihanan myymälän takia).

Sitten otettiinkin suunnaksi vihdoinkin se paljon odotettu Disney World, ja tänään oli vuorossa Animal Kingdom.

Disney World koostuu neljästä eri teemapuistosta, joista meillä on tarkoitus tällä lomalla käydä Animal Kingdomissa sekä Magic Kingdomissa.

Mulla on tällä reissulla niin monta asiaa, joita olen odottanut monta vuotta! Ja Animal Kingdom oli taas yksi niistä. Tiedättehän, kun jotain on odottanut ihan hirveän kauan, ja vihdoin sen odotuksen saavuttaa, saattaa se isoista odotuksista johtuen ollakin vähän Blääh. No, tämän kanssa ei todellakaan käynyt niin, vaan puisto oli aivan IHANA!

Joko muistin mainita, että kaikki on ollut niin i-h-a-n-a-a… ;)

Animal Kingdom on jaettu erilaisiin alueisiin, joista meidän suosikki oli Afrikka. Ihan ekana suunnattiin safariajelulle, jossa nähtiin ”vapaana” asuvia eläimiä, kuten lauma kirahveja, hurjia krokotiileja, vedessä vilvoittelevia virtahepoja, juuri ruokailemassa olevia emuja, auringossa lekottelevat leijonat ja monet muut safarin asukkaat.

Safariajelu oli meidän mielestä niin kiva, että käytiin siellä vielä uudelleenkin ennen lähtöä.

Dinolandista löytyi pari vähemmän hurjaa huvipuistolaitteita, ja käytiin Veikon kanssa pienellä sarvikuonohurvittelulla ;) Muutamia hahmojakin bongailtiin puistossa, ja arvatenkin Veikko oli ihan innoissaan päästessään niitä halailemaan.

Eksoottisten eläinten lisäksi nähtiin tutumpiakin eläimiä, kun kotieläinpihassa päästiin näkemään kotoisat lampaat ja possut, joita olisi saanut harjatakin. Me tyydyttiin nyt ihan vaan katseluun ja jätettiin harjailut toiseen kertaan ;)

Nopskaa aika vaan vierähti ja väsyneinä mutta onnellisina hypättiin autoon illan alkaessa jo hämärtää. Eipä energiaa enää riittänyt kuin take away ruuan hakemiseen matkan varrelta, ja sitten tultiinkin keräilemään voimia taas huomisiin koitoksiin.

Ai niin! Vinkiksi niille, ketkä eivät ole Instagramissa, että meidän instakuvia voi seurailla myös Facebookin kautta! Karkkipurkin Facebookissa on Instagram-kuvake, jota klikkaamalla pääsee katsomaan meidän instakuvat. Tuonne Instan puolelle kun tulee helposti päivitettyä kännykällä räpsittyjä kuvia, joten sitä kautta voi myös seurailla meidän matkan tekoa :)