LOMASHOPPAILUJA

Vaikka meidän matkalla pääasiana olikin teemapuistoilut, niin kyllä me koko porukka taidettiin vähän shoppailuakin odottaa… ;)

Orlandosta löytyy kaksi Premium Outletia, ja vaikka ihan varmasti riittää että käy (lue: viettää koko päivän aamusta iltaa, kunnes auringon laskiessa raahustaa autolle ranteet ostoskasseista puutuneina) vain toisessa, me poikettiin molemmissa.
Meidän kaikkien suosikki oli kyllä tilavamman ja isomman oloinen Vineland Avenuella sijaitseva Premium Outlet, joka olikin ihan lyhyen ajomatkan päässä meistä.

Nyt kun oli vielä talven alennusmyynnit käynnissä myös outletissa, niin saatoin ehkä hieman seota tuolla shoppailutaivaassa!

Olin ajatellut esitellä Veikon ostoksia, mutta lopulta vaatteet pinossa tai henkareissa roikkumassa onkin aikas tylsän näköisiä, niin en nyt sen tarkemmin tässä postauksessa shoppailusaalista esittele. Vaatteita kyllä varmaan tulee muuten näkymään postauksissa, sitten aikanaan kun niitä käytetään.

Niinpä kuvituksena tässä postauksessa saa olla Veikon ja mun suosikkiostokset.

Orlandosta löytyy myös kaksi isoa ostaria, Florida Mall ja Mall of Millenia. Me käytiin vain Florida Mallissa, ja sieltä löytyikin lelukauppa jossa myytiin Pipsa Possua!
Mukaan lähti heti Pipsa Possun koululuokka, ja ennen kotiinlähtöä piti hakea vielä Pipsa Possun koti. Näitä kun en ole Suomesta löytänyt ollenkaan, vaan Pipsaa on tilattu Brittien Ebaysta pienelle Pipsa-fanille.

Mulla oli ostoslistalla palmikkoneuleita Tommy Hilfigeriltä ja Ralph Laurenilta, myös uudet Uggit ja Converset oli mielessä. No niitä neuleita kyllä löytyi ehkä muutaman seuraavan vuoden tarpeiksi, mutta Uggeja ja Consseja en jaksanut oikein edes katsella niiden miljoonien muiden kivojen kauppojen keskellä. Ja siitäkin huolimatta matkalaukkuun päätyi kesäiset parit Converseja koko perheelle ;D

Veikolle löytyi Hilfigeriltä kesäisiä paitoja ensi kesää odottamaan, ja Ralph Laurenilta lähes samanlainen palmikkoneule minkä ostin itselleni ;) Varsinaisia lastenvaateliikkeitä en oikein jaksanut koluta läpi, mutta yhdestä liikkeestä bongasin Paul Frankia hyvästä tarjouksesta, ja haettiin pari apinahupparia lapselle.

Ja sitten se oma lemppariostos. Lemppari tämä on senkin takia, että jossain mielenhäiriössä meinasin lähteä Michael Korsin liikkeestä, jossa oli paljon tuotteita puoleen hintaan, tyhjin käsin! Onneksi mieheni sai mut järkiini, ja jo seuraavan kulman takaa kiiruhdin takaisin ostoksille :D

Olin jo pitkään etsinyt konjakinruskeaa nahkalaukkua, joka nielisi sisäänsä lähes koko omaisuuden, siinä olisi kantohihnojen lisäksi myös olkahihna, sen voisi sulkea vetoketjulla… Ja siinähän se nyt on! ;)

Suomen alemyynteihin en ole vielä ehtinytkään, ja kohtahan ne taitaa jo loppuakin. Ehkä koitan ehtiä kurkkaamaan jos jotain ensi talven varalle lapselle löytyy!

Olettekos te tehneet hyviä löytöjä?