LÄMMIN PARKA ÄITILLE

Hrrr miten kylmä tuolla ulkona on! Me oltiin onneksi juuri reissussa ne parinkymmenen asteen megapakkaset, mutta kyllä tuo kymmenen astettakin on aikas jäätävää…

Ulkoiltua tulee kuitenkin kolmisen kertaa joka päivä, niin ehkä olisi syytä päivittää varusteitakin vähän ajantasalle. Terrierijengin kanssa tarkenee vähän kehnommillakin varusteilla, lenkillä kun ollaan koko aika liikenteessä, mutta lapsen kanssa puistoillessa tulee aika paljon pelkkää seisoskeluakin.

Hakusessa olisi superlämmin parka, josta olisi iloa usemmallekin vuodelle. Googlailin vähän tarjontaa, ja kivoja takkeja löytyy kyllä usealtakin merkiltä, ehkä eniten mieleen on nuo Fjällrävenit, sekä Peak Performance. 

Koska mitään yhden talven takkia en ole hankkimassa, niin värin olisi hyvä olla jokin ikilemppareistani johon en kyllästy, eli musta, navy blue, army green tai pinkki. Tosin pinkki sopii ehkä paremmin asusteisiin tai yksityiskohtiin, kuin ihan koko takin väriksi…

Alla muutamia nettibongauksia!

1. Peak Performance 2. Fjällräven/ Kyla 3. Helly Hansen 4. Fjällräven/ Nuuk

Tuossa Peak Performancen parkassa on kyllä tosi kiva malli, ja merkkikin miellyttää kovasti. Aivan i-h-a-n-a olisi kyllä tuo Fjällrävenin Kyla parka, varmasti juuri superlämmin mitä nyt kaipaankin. Vähän kevyempi versio Kylasta on tuo saman merkin Nuuk. Helly Hansenin takissa olisi ihanan pirteä pinkki väri, mutta onkohan se kuitenkin vähän liikaa…

Minkälaisilla takeilla teillä ulkoillaan, löytyykö jokun näistä tai muu vielä parempi vaihtoehto?