LIIAN HELPPOA

Tammikuun loppupuolella sain loistavan idean. Koska helmikuu on vuoden lyhin kuukausi, voisi olla paikallaan viettää herkutonta helmikuuta. Ei tainnut mennä minuuttiakaan, kun muistin runeberginpäivän… Ja heti perään muistin laskiaisen. Runebergin tortut on ihan parhaita, ja kyllä ne kermavaahdolla täytetyt laskiaispullatkin maistuu, joten se siitä herkuttomasta helmikuusta (huh!).

Ihan liian helposti saa lämpöiset ja maistuvat laskaispullat, kun hakee kaupasta purkin vadelmahilloa, valmista kermavaahtoa ja pakastealtaasta ihan tavallisia pikkupullia. Näiden laskiaspullien suurin ponnistus on odotella se viisi minuuttia mitä pullat ovat uunissa ;)

Itse tekemällä saa tietty ihan parhaat leivonnaiset, mutta näin maanantaina on kiva päästä vähän helpommalla, ja saapa samasta setistä yllärivieraillekin nopskaa pyöräytettyä tuoreet laskiasipullat!

Vietetäänkös teillä herkutonta helmikuuta, vai herkullista kera Runebergin torttujen ja laskiaispullien?