UNELMIEN MAKUUHUONE

Syksyllä kun muutettiin me käytiin innosta puhkuen sisustushommien kimppuun. Salamaakin nopeammin saatiin Veikon huone valmiiksi, eikä olkkarissakaan aikailtu. Sittemmin sisustustahti on vähän hiipunut, ja nyt on mennyt jo tovi jos toinen ettei olla tehty oikeastaan mitään sisustuksen eteen.

Näin kevättä kohden aina iskee kova sisustuskuume, ja nyt on onneksi hyvä syy uppoutua sisustusasioihin!

Meidän makkarissa ei ole tehty vielä mitään, vaan valkoisten seinien sisään on vain kannettu meidän vanha sänky, yöpöydät ja mun kampauspöytä. Aikas karua siellä on, ja nyt voisikin olla sopiva hetki ottaa projektiksi tehdä siitä unelmien makuuhuone.

Kovasti olen nyt mieltynyt mintunvihreään, ja sitä haluaisin tuoda makkariin. Bongasin Dekologian sivuilta, että iiihanaa Fermin half moon tapettia on tullut nyt myös minttuna! Se olisi aivan ihana yhdelle seinälle. Mietin vain, että onko se kuitenkin liian rauhaton makkariin… Toisaalta se toisi vähän yleensä kaipaamaani leikkisyyttä mukanaan.

Haluaisin huoneeseen vähän hotellimaista ylellistä tunnelmaa, värimaailmana valkoinen, beige, minttu ja ripaus keltaista. Tuo keltainen voi hyvin olla vain koristetyynyissä, että on helposti vaihdettavissa.

Mulle on myös tosi tärkeää, että makkarissa on rauhallinen tunnelma, meillä ei ole esimerkiksi ikinä ollut makkarissa työnurkkausta, ja makuuhuoneen telkkaristakin luovuttiin jo edelliseen kotiin 8 vuotta sitten muuttaessa.

Alla muutamia inspiskuvia, joista jokaisesta löytyy jotain ihanaa!

Kuvat: Fermin ihanuustapetti täältä, muut kuvat Pinterestistä

Että mistähän sitä nyt sitten lähtisi liikkeelle! Mulle on yleensä nämä asiat ihan kristallin kirkkaita, mutta nyt en jotenkin osaa päättää :D

Tuo minttuinen half moon tosiaan olisi ihana, mutta olisiko yksivärinen maalattu seinä sittenkin parempi? Voisihan esimerkiksi yksi seinä olla minttuinen ja muut beigeä? Toisaalta jos väriä toisi vain tekstiileillä ja esineillä, olisi värimaailma helpompi vaihtaa kokonaan… Mutta onko värittömät, eli beiget seinät kuitenkin vähän liian pliisut.

Miltäs kuulostaa valkoisella, beigellä ja mintulla väritetty makuuhuone, ripauksella keltaista? ;)