MINI RODINI SOVITUSKUVIA

Tänään posti toi meidän uudet Mini Rodinit, ja tietty nämä oli pakko ihan heti päästä sovittamaan!

Tilasin tästä ekasta erästä tummansinisen Picon, johon rakastuin jo ennenkuin olin edes nähnyt sitä! Samaan ostoskoriin päätyi myös kirahviteepaita, norsushortsit ja norsucollegehousut.

Kokoasian kanssa pähkäilin vaan pitkään, tällä hetkellä kaikki rodinit on 92/98cm, ja osassa on vielä reiluuttakin jäljellä. Kuitenkin tuon koon teepparit alkaa olla jo vähän liiankin sopivia ensi kesää ajatellen, ja takkia mietin, että suuremmalla kasvunvaralla menisi vielä syksylläkin, ja hyvällä tuurilla myös ensi keväänä.

Päädyin tilaamaan alaosat 92/98cm ja teepparin 104/110, mutta kun Picosta en osannut päättää otin molemmat sovitukseen. Pöksyt onkin oikein hyvät, teepaita mallia teltta (sopiva ehkä vuoden päästä kesällä…) mutta Picosta en vieläkään tiedä kumpaan päädyn, varmaan isompaan vaikka se aikas valtava vielä onkin.

Sisällä oli niin pimeää, että käytiin nopskaa ottamassa takapihalla muutamat sovituskuvat, vaikka eipä sielläkään paljon valoisampaa ollut :D Näissä ulkokuvissa on nyt pienempi Pico, eli kokoa 92/98cm.

Alla sisällä pikaisesti räpsäisty kuva tikkarilla lahjotusta mallista, jolla päällä nyt se isompi Pico 104/110cm. Hihat on käännetty kerran ja helmakin yltää polviin asti. Täytyy nyt vielä sovitella kumpaan päädytään ;) Ja tässäkin huomaa, että pöksyissä tuo 92/98 on sen verran reilu, etten isompaa edes sovittaisi.

Varmaankin palautukseen lähtee tuo kirahviteeppari 104/110cm ja Pico 92/98cm, joten voin ne myydäkin jos joku haluaa. Hinnat löytyy Mini Rodinin nettikaupasta.

Mitäs teille on tullut, vai jätittekö kokonaan väliin?


Uggit saatu viime vuonna blogin kautta