I ♡ YOU

Ajattelin tulla toivottamaan teille jo vähän etukäteen ihanaa ystävänpäivää, sillä huomenna blogissani starttaa aivan mahtava arvonta!

Ystävänpäivä taitaa kyllä jakaa mielipiteitä aikas lailla. Toiset tykkää ja toiset ei taas voi sietää tätä ällösöpöä juhlaa. Mulle tää sopii kuin nakutettu, sillä mähän tykkään kaikesta ällösöpöstelystä, ja kaikki turhanpäiväiset juhlapäivätkin on kyllä mun mieleen. Mikäs sen parempi tekosyy tehdä taas yhdestä arkipäivästä juhlaa!

Vaikka ystävänpäivästä tykkäänkin, niin useimmiten se menee tavallisena päivänä muiden joukossa, ilman suurempia lahjojen vaihtoja tai juhlallisuuksia, ainakin näin 16 (?) vuoden yhdessäolon jälkeen. (Ja jos joku ihmettelee tuota kysymysmerkkiä vuosien perässä, niin en nyt muista tarkalleen, enkä jaksa alkaa laskemaan :D )

Huomenna meillä kuitenkin sattuu olemaan sopivasti koko perheen yhteinen vapaapäivä, joten varmaan jotain kivaa tekemistä keksitään! 

Koska tiedän, että nämä tikkarikuvat saattavat järkyttää herkimpiä lukijoita, niin mainittakoon nyt, että tällä(kin) kerralla lapsi jaksoi maistella tuota makeaa herkkua muutaman minuutin ajan, jonka jälkeen se kiikutettiin äitille takaisin ;)

Tuo punainen Paul Frankin huppari on yksi niitä Amerikan ostoksia, joista mainitsin, että varmasti näkyvät aikanaan täällä blogin puolella kun päätyvät käyttöön. Tuon samaisen hupparin ostin myös tummansinisenä, koska se vaan on i-h-a-n-a! Tykkään tuosta hupun sisäosasta joka on hauskasti Julius-apinakuosinen.

Tämmöisissä sydämellisisssä tunnelmissa me täällä, mites siellä?

Ihanaa ystävänpäivää, muistakaa tulla huomenna kurkkaamaan arvonta!