UUTTA LELUHYLLYYN

Muovailuvahalla leikkiminen on ollut yksi Veikon lempipuuhista. Ostin joskus muistaakseni Tigerista parin euron muovailuvahasetin, jossa oli pieniä vähän piparkakkumuotteja muistuttavia muotteja mukana. Niillä on sitten paineltu kuvioita muovailuvahaan, ja äitiä komennettu tekemään mitä ihmeellisimpiä kuvioita.

Vaikka muovailu on ollut mieluisaa puuhaa, on se vielä vähän haastavaa, kun pienet kädet eivät ihan tottele tekemään kaikkia kuvioita mitä lapsen mieleen juolahtaa, eikä sen puoleen aina äitinkään kädet, varsinkin kun yleisin toive on hevonen…

Käytiin ystävänpäivänä lelukaupassa ja kotiinviemisiksi lähti Play-Doh jäteauto. Setissä oli muutama purkki Play-doh muovailuvahoja, lapio, puristin jolla saa aikaiseksi spagetin näköistä pötkylää, muotti jolla lapsenkin on helppo itse tehdä kuvioita ja se jäteauto.

Vaikka moni lelu on hitti uutena, on tästä tullut kyllä yksi hitti jäädäkseen! Muotilla voi tehdä ”roskia”, pullon ja tynnyrin, ja nämä ja muutkin muovailuvahasta tehdyt jutskat voi sitten lapioida roska-auton kippiin ja kipata kyytiin. Kun autoa sitten huristelee menemään eteenpäin, putkahtelee auton perästä uudelleen muotoutuneita roskia, kalanraatoa yms.

Jo pelkästään nuo Play-Doh muovailuvahat on ihan huiput! Siinä missä aikaisemmat tavalliset muovailuvahat jättivät käteen tahmaisen tunnun, ja sotkivat myös pöytää, ei näistä jää jälkeäkään pöytään eikä käsiin. 

Ja huippua on tietty kaikki oheistuote mitä näihin muovailuvahoihin on saatavana, helpottaa ja monipuolistaa pikkuisen muovailijan leikkejä.

Play-Doh leluja oli Toys’R’Usissa valtavan pitkä hyllyllinen, täytyy joskus käydä tarkemmin katsomassa mitä kaikkea sarjaan löytyy :) Osaa tuotteista löytyy näköjään nettikaupan puoleltakin, aikas ihanat ainakin tuo jätskibaari ja Frost ’n cakery. Ylläri, että herkkuosasto taas vetosi muhun :D

Löytyykö teiltä Play-Doh leluja?