KENGÄT KEVÄÄSEEN

Hakusessa oli lapselle ruskeat nahkakengät kevääksi, sellaiset mitkä sopisi kivasti uuden Pico-takin kanssa, mutta sellaiset joita voisi myös pitää jo heti. (Pico tulee käyttöön vasta kun on oikeasti kevät)
Kävin selailemassa Pikkujalkojen valtavaa valikoimaa, ja sinne oli tullut aivan ihania kevätuutuuksia, niin herkullisissa väreissä!

(Kollaasin kuvat lainattu Pikkujalat-verkkokaupasta)

Lopulta klikkasin ostoskoriin nuo alarivin oikeanpuolimmaiset Rapin nahkanilkkurit, ne kun olivat juuri sitä mitä hain, ja korkean varren vuoksi jo heti pidettävät. Ja tietty se, että olivat kivassa alessa vauhditti myös ostopäätöstä. (Ja alessa oli mooonet muutkin kengät, kantsii kurkata!)

Kokokin osui ihan nappiin, ja 25 koon nilkkureihin jäi juuri sopivasti sentin verran kasvunvaraa. Tuolla Pikkujalkojen verkkokaupassa onkin kätevästi ilmoitettu kaikista kengistä sisäpohjan koko, helpottaa huomattavasti koon kanssa pähkäilyä kun ostaa kenkiä netistä!

Aikas ihania kyllä nuo värikkäät kengätkin ovat, en tiedä saanko mielestäni noita pirteän keltaisia Bisgaardin tähtikenkiä! Ihan vastaavia katselin myös vuosi sitten, mutta silloin päädyin Bisgaardin sinisiin tähtitennareihin, olisikohan tänä vuonna keltaisen vuoro?

Joko teillä on mietitty kevään kenkäasioita?