LÄÄKETTÄ MATKAKUUMEESEEN

Vihdoinkin luvassa hetkellistä helpotusta krooniseen matkakuumeeseen, lentoliput seuraavalle reissulle on nimittäin nyt ostettu!

Toukokuussa otetaan suunnaksi Lontoo, josta samantien jatketaan matkaa Southamptoniin ja Peppa Pig Worldiin. Meillä asustaa todellinen Pipsa Possu fani, joten parempaa matkakohdetta ei varmaan nyt voisi keksiä, varsinkin kun reissuun kuuluu myös meidän lempparia Lontoota :)

Southamptonissa vietetään pari päivää, ja sitten palataan Lontooseen kiertelemään lempparipaikat ennen kotimatkaa. Vaikka tykkään kovasti nähdä uusia paikkoja, niin vanhoihin suosikkeihin on myös mukava palata. Lontoossa ollaan aikaisemmin käyty seitsemän kertaa (jos nyt kaikki kerrat muistui mieleen), ja joka kerta sieltä löytää vanhojen suosikkien lisäksi uuttakin nähtävää ja koettavaa. Tavallaan tämä on Veikollakin toinen Lontoon visiitti, viime reissu on nimittäin tehty iiisolla mahalla :D

Pipsa Possu maailma vaikuttaa kyllä tosi kivalta paikalta, ja juuri pienille lapsille sopivalta kohteelta. Puistosta löytyy seitsemän teemaan liittyvää huvipuistolaitetta, ja lisäksi alueella on monenlaista leikkipaikkaa, Pipsa Possun kotia, koulua ja muuta aiheeseen sopivaa, kuten maailman isoin Pipsa Possu kauppa.

Pipsa Possu maailma on osa isompaa Paultons Family Theme Park kokonaisuutta, joten tekemistä meillä ihan varmasti riittää :)

Vielä pitää pari kuukautta jaksaa odotella, mutta matkan suunnittelu on mielestäni yhtä kivaa kuin itse matkakin!

Meillä on kaikkea muutakin kivaa tiedossa pitkin kevättä, mukavia viikonloppuvieraita tulossa ja Lapin reissua Veikon kummien luo, joten kevät menee varmasti supernopskaa.

Pipsa Possu maailma oli vasta 2011 valmistunut, sattuisikohan olemaan niin hyvä tuuri, että joku lukijoista olisi siellä jo ehtinyt vierailemaan? Olisi kiva kuulla kokemuksia! Tai onko Southamptonissa matkanneita?

Aurinkoista uutta viikkoa!


Kuvat Peppa Pig World Facebook-sivulta