INSTAPALOJA

Keräilin pitkästä aikaa palasia Instagramista tänne blogin puolelle. 

Viime lokakuussahan aloitin uuden ”perinteen” kasata aina kuukauden päätteeksi instamonth -postauksen. Kovin pitkälle tuo uusi perinne ei pötkinyt, sillä näitä koosteita nähtiin lokakuun jälkeen vain marraskuusta, sen jälkeen tulikin joulukuu ja yllättävän paljon aikaa vienyt blogijoulukalenteri ja instahommelit unohtui… Enkä tiedä keräänkö näitä jatkossakaan joka kuukausi, mutta tässä nyt kuitenkin muutamat sekalaiset poiminnat viime kuukausilta, sekalaisessa järjestyksessä.

1. Todistettavasti luntakin nähtiin tänä talvena! 2. Joulukuusen alaoksille ilmestyi eräänä päivänä tuon näköinen kaveri 3. Disneyworldin Animal Kingdomissa 4. Kahvitauko 5. Matkalaukusta löytyi karvainen kaveri 6. Lentoa odotellessa 7. Kuusen alla kanalla leikkimässä 8. Tampassa simpukoita keräämässä 9. Tammikuussa fiilisteltiin palmujen alla

10. Ei talvea ilman tulppaaneita ja punaviinilasillista 11. Pari kertaa ehdittiin potkukelkkailla 12. Maaliskuun hiekkaleikkeijä 13. Kahvitauko 14. Kirahveja Disneyn Animal Kingdomissa 15. Hengailua 16. Karkkipäivä! 17. Kahvia kermavaahdolla – vai toisinpäin 18. Perinteisiä talvilajeja

19. Lenkkihommia 20. Huilailua 21. Lisää huilailua 22. Burgeripäivä 23. Daytona beachilla 24. Isseen kanssa remppahommia 25. Tuttu näky joka päivä 26. Söpöliini Tampan eläintarhassa 27. Pikkumiehen selfie parturireissulla

Instagramista meidät löytää nimimerkillä @annikakarkkipurkki

Tervetuloa mukaan myös sinne! :)