TERVEISIÄ SAIRASTUVALTA & CATH KIDSTON

Huh, nyt alkaa taas elämä voittamaan… Tämän bloggaajan ajoi sängynpohjalle ällö vatsatauti, ja saman taudin sai lapsikin, onneksi vain lievempänä ja kuumeettomana versiona.
Niin meni loppuviikon suunnitelmat uusiksi, eli ne peruttiin… Kirppispöytä varataan siis uusiksi myöhemmin, ja lapsen M&T kummitkin tulevat meille viikonlopun viettoon varmasti mieluummin sellaisena ajankohtana, jolloin kotiinviemiseksi ei saa mukaansa mahatautia.

Harvinaisen pitkän aikaa on saanut olla kamera ja tietokonekin rauhassa, ainoastaan eilen illalla jaksoin raahata konetta sen verran sänkyyn, että katselin ekan jakson uuden kauden startanneesta Klikkaa mua -sarjasta.

Niinpä iskenkin tähän nyt yhden luonnoksiin jääneen ihastelupostauksen tammi-helmikuulta, ja palailen blogin pariin taas kun kamera on pyyhitty pölyistä ja muistikortille on saatu saalista. Mukavaa viikonloppua!

***

Tässä postauksessa ei taida olla sen kummemmin päätä eikä häntää, kunhan vaan ihastellaan tämmöisiä supersuloisia juttuja.

Käytiin siskoni kanssa hypistelemässä Cath Kidstonin ihanuuksia Lontoon Heathrown lentokentän myymälässä, mutta mitään ei jäänyt siltä kierrokselta mukaan paristakaan syystä. A) Me oltiin kahden viikon aikana shoppailtu jo ihan liikaa tarpeeksi B) Mun matkatavaroihin ei olisi mahtunut enää yhtään mitään. No, ehkä juuri ja juuri tuommoinen matkalaukkutagi, mutta se taisi jäädä huomaamatta… :D

Nämä kuosit ja värit vaan uppoaa muhun ihan täysillä! Polka dot ja ruusut nyt ihastuttavat aina, mutta eipä noissa linnuissa, hauskan värisissä sienissä tai safarikuosissakaan mitään vikaa ole. Tuon safarin bongasin itseasiassa vasta nyt nettisivuilta, ja sehän on aivan ihana! Safarityynyä jäin nyt miettimään, ja huppari lapselle olisi myös kiva. Onko jollain kokemusta millaista mitoitusta vaatteet ovat? 

Ja miten hauskoja tapetteja tuolta nettikaupasta löytyi. Kivaa piristystä saisi lastenhuoneeseen tuommoisella vintage car- tai circus-tapetila, vai mitä?

Postauksen kuvat Cath Kidston nettikaupasta, josta muuten näyttäisi olevan Suomeenkin toimitus!

Löytyykös sieltä muita, joiden mielestä nämä ovat i-h-a-n-i-a?