VOIKO ONNESTA HALJETA?

Tai innostuksesta?

Voi vitsit miten meinaan poksahtaa tästä, että vihdoin voin kertoa teille asian, mikä on ollut mielessä jo pitkään!

Miten olisikaan kutkutellut hihkua tästä jo eilen, sopivasti aprillipäivänä. Miten hauska aprillipäivän jekutus, joka ei oikeasti olisikaan jekku vaan totista totta, kuten parissa blogissa eilen nähtiinkin. Jokos arvasitte mistä on kysymys?

Tänään aamu aloitettiin niin mieluisalla asialla, ja vähän jänskälläkin. Asialla jota oltiin odotettu pitkään. Tänään käytiin kurkkaamassa, että pikkuisella on kaikki hyvin. Meidän vauvalla. 

Kyllä! Meille tulee vauva! Jos kaikki menee hyvin, niin meille tosiaan tulee loppusyksyllä vauva ja Veikosta tulee isoveli! Ja tähän kohtaan voit kuvitella sata sydäntä, hymiötä, huutomerkkiä, ilotulituksia ja mitä näitä nyt on…!

Sen ystävänpäivän aamun jälkeen, kun kaksi kirkasta viivaa piirtyi tikkuun, on välillä tuntunut, ettei ole oikein sanottavaa täällä blogissa, kun ajatukset ovat pyörineet vauvan ympärillä. Nyt vihdoin, kun asiasta jo uskaltaa puhua, voitte olla varmoja, että näitä vauva- ja raskausjuttuja täällä blogin puolella riittää. 

Nyt huokaisen, kun tämä on vihdoin kerrottu ja jatkan nyt vähän täällä vaaleanpunaisissa pilvilinnoissa leijailua… Kuullaan taas pian ihanat! ♡