TUUNATUT YÖPÖYDÄT

Meillä meni makkarisuunnitelmat aikalailla uusiksi… (Aikaisemmat makkarisuunnitelmat voi kurkata täältä ja täältä) Alunperin suunnittelin tunnelmaltaan hotellimaista ja ylellistä makuuhuonetta, mutta jotenkin en vaan saanut ideasta kiinni ja koko suunnitelma alkoi jo kyllästyttää ennen kuin sitä oli edes toteutettu!

Teema ei siis oikein tuntunut omalta, ja nyt palattiinkin täysin omalle mukavuusalueelle, sisustukseen, johon kuuluu pastellivärejä, ripaus mummolaa, eikä yhtään sitä hotellimaisuutta tai luksusta… :D

Ihan vaiheessahan makkari vielä on, tapetti on saatu seinälle ja yöt nukutaan uudessa sängyssä, mutta verhoja, päiväpeittoa, mattoa tai mitään muutakaan en ole oikein vielä ehtinyt katsella.

Meillä on ollut vuosia Ikean ihan tuikitavalliset yöpöydät, joihin olen kyllä ollut melko kyllästynyt. Mitään kivoja, tähän uuteen suunnitelmaan sopivia (ja tarpeeksi korkeita) ei ole vielä tullut vastaan, joten päätin pikkuisen tuunailla näitä vanhoja.

Aikas helpolla näitä saikin uudistettua. Puolikkaalla perunalla painelin kuvioita kaapin oveen ja alkuperäiset tylsät vetimet vaihdettiin uusiin.

Kuviot painelin perunalla siksi, etten halunnut niistä liian siistejä, vaan sopivasti vähän sinnepäin. Jälkikäteen tuli mieleen, että olisihan tuon voinut toteuttaa vaikka jollain kontaktimuovillakin, mutta toisaalta sitten se kuvio olisi ollut juurikin sitä liian siistiä. 

Näillä siis mennään toistaiseksi, kunnes paremmat tulevat vastaan.

Lisää makkarijuttuja taas kun homma etenee! :D

Mukavaa viikonloppua!