LELUISTA ASIAA

Lapsen ollessa vielä vauva, ajattelin, ettei meille tulla hankkimaan valtavaa leluvuorta. Pieni määrä leluja saisi riittää, ja niitä hankittaisiin lähinnä syntymäpäivälahjaksi ja jouluisin. Eikä siksi, ettei lapsella saisi olla leluja, vaan siksi ettei me hukuta tavaravuoreen.

Ja kuinkas sitten kävikään…

Vauva-aikana lelumäärä pysyi helpostikin aika pienenä, mutta lapsen kasvaessa on lelutarpeetkin kasvaneet. Ja oikeastaan useimmiten meillä vieraillaan lelukaupassa, paitsi lapsen toiveita täyttämässä, myös äidin tarpeesta.

Poika kun on kotihoidossa ja (vielä toistaiseksi) ainut lapsi, leikkikaverina toimii päivisin äiti. Ja monesti se on juuri äiti, joka kaipaa vaihelua niihin leikkeihin ja leluihin ja keksii uusia lelutarpeita, joten lelukaupoilla meillä vieraillaan kyllä siinä missä muissakin kaupoissa.

Myös lapsen kasvaessa kiinnostuksen kohteet muuttuvat, joten onneksi niitä leluja jää toisesta päästä myös tarpeettomiksi ja eteenpäin kierrätettäväksi. Tosin yhdestäkään lelusta ei olla vielä taidettu malttaa luopua… ;)

Leluja meillä hankitaan ihan perinteisesti kauppakeskuksen lelukaupasta, ja onhan se lapsellekin elämys uppoutua lelukaupan valikoimaan, kiikuttaa lelu itse kassalle ja kantaa itse muovipussi autolle. Vaikka valikoima saattaa alkuun näyttää valtavalta, usein pian huomaa, että suurin osa on kuitenkin sitä samaa, perus muovilelua. Niitä erikoisempia ihanuuksia myydään erikoisliikkeissä, joita meidän läheltä ei löydy, ja tietenkin netissä.

Ja mitä aarteita netistä voikaan löytää, kun vaan osaa löytää oikeat kaupat!

Sainkin tuota nettiviidakossa tarpomista helpottamaan mukavan vinkin, nimittäin Lelukaupat.fi sivustosta! Tuolle sivustolle on kerätty kätevästi useita eri lelukauppoja esittelyineen, ja jos lelukauppaan on etu tai alekoodi voimassa, löytyvät myös nämä sivustolta. Samalla silmäyksellä näkee myös kunkin lelukaupan toimitusmaksut ja toimitusajan.

Superkätevää on mielestäni myös se, että tuonne sivustolle voi käydä jättämässä oman arvostelunsa lelukaupoista ja vastaavasti itse voi lukea muiden jättämiä arvosteluja. Varsinkin itselle uudesta nettikaupasta tilatessa on kiva, kun voi lukea muiden kokemuksia kyseisestä kaupasta.

Tutustuin Lelukaupat.fi lelukauppalistaan ja isompien tuttavuuksien joukosta löytyi myös pienempiä helmiä. Itse ihastuin suuresti Leikkien-lelukauppaan, josta löytyy valtava valikoima opettavaisia leluja. Suosittelen lämpimästi kurkkaamaan, ellei Leikkien ole jo tuttu juttu!

Ja kurkkaa toki myös Lelukaupat.fi, sillä edellä mainittujen asioiden lisäksi sieltä löytyy myös paljon mielenkiintoisia artikkeleita leluihin ja leikkimiseen liittyen.

Lelukaupat.fi sivustoon pääset tutustumaan tästä.

Mitenkäs teillä, leluja harvoin ja harkitusti vai hövelimmin heräteostostellen?

Suositteko nettikauppoja vai perinteisiä lelukauppoja?

Yhteistyössä Lelukaupat.fi