PÄIVÄN ASU -HAASTE

Sain jo hyvän aikaa sitten Susannalta Huvikumpu Living -blogista hauskan haasteen, jossa tarkoituksena on ottaa ”päivän asu” kuva, kuten muotibloggaajat tekevät päivittäin, mutta haaste onkin tarkoitettu muille kuin muotibloggaajille.

Ehdin jo unohtaa koko haasteen, kunnes se tänään muistui jostain mieleen, ja asukuvat napattiin pikaisesti Ikea ja Ideapark-reissujen uuvuttamana kotimatkalla.

Neule ja farkut Tommy Hilfiger // Farkkupaita Only // Laukku Michael Kors // Kengät Crocs

Näissä vaatteissa olen kyllä ihan supermukavuusalueellani, niin mun perusasu kuin vain voi olla, farkut ja neule.

Laukkuja olen aika laiska vaihtamaan, joten sama käsilaukku kiikkuu kainalossa melkein aina, kunnes vaihdan laukun sisällön toiseen ja jumitun seuraavaan. 

Crocsilta syksyllä saamani nahkasaappaat on ihan parhaat syys- ja kevätsäihin, ja ihan supermukavat jalassa! Näillä jaksaa talsia pidemmänkin shoppailureissun. 

Tämän haasteen myötä ajattelin haastaa itse itseni kuvaamaan raskauden loppuun asti joka viikko yhden asun! Tässä siis myös tämän oman haasteeni ensimmäinen asu, viikolla 12+5, jos siellä ruudun takana on muita odottavia äitejä, niin haasteen saa napata mukaan! Ja Susannalta saamani haasteen saa myös napata tästä, en nyt tällä kertaa haasta erikseen ketään.

Kivaa sunnuntai-iltaa!