KEVÄÄN AINOA HULLARIOSTOS

Nopskaa se saapuikin, mun (lähes) ainoaksi hullariostokseksi jäänyt Kartellin FL/Y valaisin.

Meiltä puuttui vierashuoneesta valaisin, ja olin juuri sopivasti miettinyt tätä samaista lamppua sinne, joten arvatenkin sen klikkailin ostoskoriin kun sen Hulluilta Päiviltä bongasin.

Tällä hetkellä mulla on oma työhuone, mikä on ihan superkätevää, sillä saan jotenkin jännästi aina levitettyä mapit ja paperit pitkin huonetta, ja hirveän kätevää onkin pikasiivota huone laittamalla vain ovi perässään kiinni… 

Suunnitelmissa olisi kuitenkin kerätä työkimpsut kasaan ja kuskata ne tuonne vierashuoneeseen, ja alkaa sitten sisustaa vauvalle omaa huonetta entisen työhuoneen paikalle. Niinpä tuosta nykyisestä vierashuone-videoidenkatseluhuoneesta on tulossa vierashuone-videoidenkatselu-työhuone ja sitten vaan täytyy opetella pitämään työhommat siistissä järjestyksessä ;)

Ja kuinka ihanaa onkaan päästä taas suunnittelemaan ja sisustamaan vauvanhuonetta… ♡ Niin ja Veikonkin huoneeseen on muutoksia tiedossa, niistäkin lisää myöhemmin!

Ensimmäisessä kuvassa muuten pilkottikin jo tuo alla paremmin näkyvä tuoli, se onkin viime syksyn Hulluilta Päiviltä! Tuoli on vähän seilannut väliä olkkari-vierashuone, aina vähän tarpeen mukaan. Tällä hetkellä se taas kököttää vierashuoneessa ja sopii kyllä sinne oikein hyvin.

Mitäs pidätte hullariostoksesta, ja teittekö te hyviä löytöjä Hulluilta Päiviltä?