SUOLAISET VOHVELIT TSATSIKITÄYTTEELLÄ

Joka kerta, kun käyn vohvelikahvilassa, käy ihan sama juttu. Alan himoitsemaan omaa vohvelirautaa! Olen kuitenkin järkeillyt, että parempi yksi vohveli kahvilassa nautittuna silloin tällöin, kuin läjä vohveleita viikottain kotona… 

Pääsiäisenä Rovaniemellä me käytiin syömässä ihanat lakka-kermavaahto-jätski-vaikkamitäihanaa-vohvelit, enkä eilen enää voinut vastustaa, kun kävelin kaupassa vohvelirautahyllyn ohi.

Täytyy nyt vain toivoa, että vekottimelle käy samanlailla, kuin suurimmalle osalle keittiövempaimia, eli se hautautuu kaapin perukoille ja unohtuu sinne. Tai sitten meillä syödään läpi kesän vohveleita isolla kasalla kermavaahtoa ja tuoreilla mansikoilla. Ei kyllä kuulosta hullummalta vaihtoehdolta sekään, vai mitä? ;)

Tällä kertaa tein meille kuitenkin suolaiset vohvelit, ja näistäkin kyllä keksisin sata eri versiota! 

Näihin tein superhelpon ja nopsan tsatsikitäytteen. Tsatsiki on tietty itsekin helppo tehdä jugurtista, raastetusta kurkusta ja valkosipulista sekoittamalla, mutta vielä helpommalla pääsee kun kerää tsatsikin ostoskoriin Lidlin maitohyllystä. Lidlin tsatsiki on nimittäin oikeasti ihan superhyvää!

Tietääkö muuten joku saako raskaana syödä katkarapuja?! Vai lasketaanko ne niihin raakoihin kaloihin mitkä on kiellettyjä, tai pakasteisiin mitkä pitäisi kuumentaa…? Ajattelin ensin tehdä toast skagen -henkiset katkarapuvohvelit, mutta aloin sitten miettimään saako niitä katkarapuja syödäkään…

Suolaiset vohvelit tsatsikitäytteellä

Vohveleita (vohvelien ohje täältä, ilman sokeria)

Täytteeseen:

Tsatsikia

Paprika

Kinkkua

Oliiveja

Fetajuustoa

Rukolaa

Tee vohvelitaikina ilman sokeria, paista vohvelit.

Sekoita tsatsikiin silputtu kinkku ja paprika

Tarjoile vohvelit tsatsikitäytteen, oliivien ja fetajuuston kanssa.

Helppoa ja hyvää!

Maistuukos vohvelit suolaisella vai makealla täytteellä? Vai molemmilla?