PURNAUSTA RASKAUSHORMONEISTA JA AURINKOINEN ASU

Saanko hetken purnata, niistä ihanan kamalista raskaushormoneista. Tiedättehän, kun suurin osa elämästä on niin onnellista ja ihanaa, ja yhtenä hetkenä koko maailma romahtaa.

Itkeä pillittää saa pienimmästäkin asiasta ja tavallinen pieni riidanpoikanen saa hormonihuuruissa megasuuret mittasuhteet. Väärin sanottu asia tuntuu vähintäänkin tikariniskulta suoraan sydämeen ja lopulta sitä on jo miettimässä asumuseroa tai vähintäänkin avioliittoneuvontaa, normaalin puolenpäivän mökötyksen sijaan.

Ou jee, olen varmasti mitä parasta seuraa ja oikea unelmavaimo.

Onneksi raskauden puoliväli häämöttää ihan nurkan takana, ja eikös tämän sitten pitäisi alkaa laantua…?

Jos en olekaan kärsinyt fyysisistä raskausoireista kummassakaan raskaudessa, niin näistä henkisistä näköjään sitten kyllä.

Oikeastaan mun ei pitänyt nyt mistään tämmöisestä edes purnailla, mutta ehkäpä tämä vähän helpotti…

Tärkeimpänä asiana piti laittaa vain näitä ihanan aurinkoisia kuvia, aurinkoisesta pojasta ja aurinkoisesta asusta.

Keltainen on jokakeväinen lemppari, ja ihanaltahan se taas näyttää. Pitäisiköhän kaivaa omatkin keltaiset farkut kirpparikasasta, jos ne vaikka menisivät vielä päälle… ;)

Ja hei, kiitos kaikista kommenteista edellisiin postauksiin, niitä on aina ilo saada, vaikka en olekaan nyt ehtinyt niihin vastaamaan. Palailen niiden pariin kyllä myöhemmin, mutta nyt on pakko mennä nukkumaan pois päänsärkyä, joka ei ihme kyllä parantunutkaan pehmiksellä ja kinuskikastikkeella! :D

 Pipo Gugguu // Neule Polo Ralph Lauren // Farkut Name It // Kengät Rap

Mitäs mieltä keltaisesta, ihanaa vai ihan nou nou?