EKAT NAAMIAISET IKINÄ

Kätevästi juuri pari viikkoa ennen kerhon naamiaisia tuli kotiin Lidlin mainoslehtinen, jossa oli aukeamallinen erilaisia naamiaisasuja. Jo lehdestä Veikko bongasi ampparipuvun ja päätös piti vielä ruokakauppareissullakin.

Lapsi oli kyllä niin täpinöissään avaamassa naamiaisasupakettia kun kauppareissulta päästiin kotiin, mutta pieni pettymyskin paketista paljastui. Amppariviitassa ei nimittäin ollut siipiä! Ja mikä siinä erityisesti suretti, oli se, että poika oli kuvitellut lentävänsä tämä asu päällä, mutta ilman siipiähän se ei tietenkään onnistu… 

Siivistä puhuttiin niin monena päivänä, että lopulta haettiin vähän mustaa tylliä, mistä ompelin siivet viittaan. Harmi vaan, kun se lentäminen ei vieläkään onnistunut, mutta mieluisa asu oli silti.

Viiden euron naamiaissetti piti sisällään amppariviitan ja -myssyn, ja pukuun mätsäämään puettiin Mini Rodinin keltainen basic-teeppari, KappAhlin mustat housut ja nassuun sutaistiin vähän maalia. Ja ihan supersöpö ampparihan tämä on!

Näissä tamineissa pikkuamppari lähti aamulla kerhoon, elämänsä ensimmäisiin naamiaisiin! 

Päivä oli aikas spessu muutenkin, nimittäin ohjeistuksena oli pakata herkkuja reppuun. Eilen me käytiinkin yhdessä ostamassa vähän herkkujugurttia, karkkia ja änkkäripillimehua, jotka tänään pakattiin evääksi. 

Voin vain kuvitella, mikä meno on kerhossa ollut, kun kymmenisen 2-3 vuotiasta lasta juoksee ympäriinsä sokerihumalassa… Ja vähän kuin arvelinkin, ei kerhosta pois tullutkaan normaaliin tapaan lapsista koostuva juna, vaan tällä kertaa vaunut sinkoilivat kuka mihinkin omaa tahtiaan ;)

Jo ennen kerhoon lähtöä oli puhetta, että ampparina saa lähteä tänään uloskin, ja ampparinviitta lepattaen potkupyöräiltiinkin puistoon pariinkin kertaan, toki takki laitettiin viitan alle lämmittämään. Varmasti samalla asulla lähdetään myös vapputorille, sen verran mieluinen tämä nyt on. Sanoisin, että melko hyvin käytetyt viisi euroa :D

Tämän päivän aikaisemmassa postauksessa vinkkasinkin Babyshopin huikeasta -25% alekoodista, joka on voimassa vain tänään. Itse tilasin lapselle vähän kesävaatetta, ja ekaa kertaa tilasin itsellekin jotain Babyshopista, sieltä nimittäin löytyi aikas kivasti myös mammavaatteita! 

Onkos teillä ollut vappunaamiaisia, tai sellaisia tulossa?