VAPPU

Vaikka periaatteessa kyllä tiesin, että vappu on tulossa, tuli se silti jotenkin yllättäen. Kotia ei kuorrutettu serpentiinillä ja ilmapalloilla, perunasalaatit jäi tekemättä ja munkitkin hoituivat kaupan pakastealtaasta. 

Veikko pääsi eilen valkkaamaan itselleen vappupalloa, ja pallon valinta olikin helppoa, sillä itseäänkin melkein kaksi kertaa suuremman Mikki Hiiren bongattua, ei muita palloja edes katseltu, ja kotiin lähtiessä äiti ihmetteli miten jättimikki saadaan mahtumaan autoon! 

Tänään ollaan vietetty Vappu-mummelin 12-v syntymäpäiviä, ulkoiltua jäätävän kylmässä vappusäässä, ajeltu oman kylän vapputorille jota ei ollutkaan (meidän eka vappu tällä paikkakunnalla, ja jotenkin vaan oletin, että täältäkin löytyisi vapputori…), unohdettu pukea ampparipuku vappuhulinoihin lähdettäessä ja vietetty aika perusvapaapäivää. Ehkä ensi vappuna sitten enemmän vapputunnelmissa?

Mitenkäs teillä on vietetty vappua?