ÄITIN VÄLIKAUSIASUA, MASUA JA HENGISSÄ TAAS!

Ihanaa olla taas hengissä, sängynpohjalle ajaneen ällön ja kamalan mahataudin jälkeen! 

Varsinaisesta raskauspahoinvoinnista en ole kärsinyt ollenkaan, mutta näköjään keräilen nyt sitten näitä mahatauteja, vähän kuin korvaukseksi siitä… Tämä oli jo toinen tämän raskauden aikana, onneksi muu perhe säästyi tältä tällä kertaa. 

Räpsittiin aamulla pikaisesti muutamat masukuvat, tänään mennään viikoilla 15+6. Tämä on ”kivaa” vaihetta raskaudessa, kun maha on alkanut pyöristyä, mutta maha ei kuitenkaan näytä varsinaiselta vauvamasulta, vaan enemmänkin siltä, että on tullut syötyä munkki jos toinenkin vapun aikaan…

Tykkään kuitenkin, että maha on alkanut kasvamaan, sillä jostain on kiva saada itselleen vahvistusta (niiden kolmen ultran lisäksi…), että joku siellä masussa asuu ja kasvaa. Kovasti jo odottelen, että niitä ihania pieniä liikkeitä alkaisi masussa tuntumaan, silloin koko raskauskin muuttuu paljon todellisemmaksi.

Kun lapsen välikausiasut oli hankittu, alkoi tuulen ja vedenpitävän leikkipuistotakin etsintä äitille.

En vaan löytänyt miltään urheilumerkiltä mieluisaa takkia, se kun ei saisi olla liian sporttinen, ei liian tuulipukumainen, mutta kuitenkin sopivasti ulkoiluhenkinen…

Lopulta päädyin Superdryn windcheateriin, jossa kriteerit, sopivasti sporttinen ja kehtaa kipaista kaupassakin, täyttyivät.

Tämä sama takki on muuten miehellä ollut jo muutaman vuoden mustana, joten täältä tullaan yhteinen tuulipukutulevaisuus! :D

Tykkään tästä takista enemmän sporttisempien housujen kuin farkkujen kanssa, mutta en nyt jaksanut alkaa näitä kuvia varten housuja vaihtamaan. Näillä siis mennään nyt näissä kuvissa, ja ehkäpä takkia näkyy toisenlaisen alaosan kanssa myöhemminkin blogissa.

Toivottavasti teidän viikonloppu on mennyt mukavammissa merkeissä!

Ihanaa uutta viikkoa!